E ovako prvi auto koji sam imao kad sam polozio: Golf Mk2 GTI 8v 110ks, 1990god, imao kozne kadice, cetvoro vrata, celicne felne, duboke branike, podizace x4 itd
slika je sa neta, slupao sam ga posle 21 dana i verovali ili ne imam negde sliku njegovu, ali samo kad je slupan, nisam stigao ranije da ga slikam

posle njega je proslo mozda tri meseca i cale mi je kupio ovu limuzinu, Jaguar XJ40 Sovereing 3.6 automatik 1989god. velik auto da se malo smirim..... ima je kozu, klimu, podizace tempomat, grejace sedista, i el pomeranje sedista, apsolutno sve, ja sam mu naknadno ugradio plin, i slatko se navozao sa njim, a bilo je i dosta

u njemu

zatim sam ja dobio Golfa Mk4 1.9TDI 110ks 2002god. u klot verziji samo je imao felne i cetvoro vrata, bez klime i podizaca ali nov.....

a paralelno sa Mk4 cale je vozio pravog ubicu VW Bora 2.8 V6 4Motion 2001god., crni isti kao sa slike ali samo u highline opremi sa standardnim felnama, bez koze

ali 205ks (znam da su ovo predstavljanja nasih automobila ali sam morao da ga spomenem, iako nije bio moj, ali sam ga vozio povremeno)

posle Mk4, dosao je jos vw clan porodice malo starije generacije sredjen ofarban i jako kratko vozen mozda 3-4 meseca od sredjivanja

posle toga je dosao i jedan Svedjanin

Volvo 850 GLE 2.5 20V 1995god. od opreme sve osim koze

pa onda Golf Mk3 1.4b 1997god. klot verzija od opreme samo fabricki kasetas bele boje

pa Golf Mk1 1.3 benzin/plin 1981god

i sada Golf Mk2 1.8b 1988god.

mnogo lepih trenutaka mi je sad proslo kroz glavu dok sam se prisecao svih ovih automobila

, slike su sve sa neta sem zadnje dve imam ih na nekom cd-u sve posto uredno slikam sve svoje automobile i probacu da ih iskopam i postavim u mojoj trenutnoj temi o golfu