Xm...evo mog prvog i omiljenog automobila, 205 1.1 '87...raspao se posle 11 godina caletove eksploatacije i 2 godine moje...

Taj auto sam dobio kad sam polozio i nema gde nisam prosao sa njim stvarno auto za svaku pohvalu koliko je on istrpeo izivljavanja i neodrzavanja(ne secam se da je ikada zamenjeno ulje u njemu, bar ne poslednjih 5 godina, samo je povremeno dolivano jer je malo trosio, sad ce vrv svi da misle da sam neki ludak), izuzetno sam voleo auto, ali je bio u losem stanju i nisam se trudio da ista sredjujem na njemu bio je namenjen bas za ono cemu je i posluzio, da ja naucim da vozim i da matori ubaci masine u njega kad ide da radi(parketar je pa ima trista nekih cuda koje mora da vuce)...Na kraju sam mu dosao glave tako sto se polomila klipnjaca i probila blok motora...
Ovako sam ga pazio

da jeste, to je mesalica u gepeku pezoa 205, pricvrscena je specijalnim alatom namenjenim samo za pricvrscivanje mesalica u male automobile i surenje svinja...i pored boce za plin bilo dovoljno mesta za mesalicu...pa kome onda treba veci auto?

I ovako sam ga cuvao

60 siporex blokova, kad sam otisao da preuzmem pitali me a gde vam je kamion...ja sav srecan reko' evo ga ovde pakujte...bila opklada u gajbu piva da ne moze da stane...naravno ja pobedio ali im nisam uzeo pivo..

a ipak je izdrzao nekih 300k
Vozio sam i ovo malo koreansko sranjce

par meseci i onda zamenio za golfa...
a umesto pezoa za grube radove sad je tu punto, ne verujem da ce izdrzati ni pola kao pezo iako se vise pazi...