Evo jedna na brzinu. Trebalo je ispadne umetnička ono prelamanje sunčevih zraka i tako to

, ali je naišao oblak kad sam slikao. Auto je prljav nikako da ga operem sve cenim pašće kiša. E da update jutros me dočekala još jedna modifikacija, neko je zamenio desnu metlicu brisača sa metlicom sa ko zna čega (u životu nisam video istrošeniju metlicu), ajde što je skinuo nego je stavio tu sa ko zna čega, primetio bih makar da je nema, nego ovako kad sam uključio brisače metlica je sletela sa nosača i počeo je metal da struže po šajbni

. Ne znam da li je to nekom trebalo pa skinuo ili pak mi neko namerno podmetnuo. Neko čak stalno pokušava da mi skine lajsnu sa prednjeg branika, ali ga valjda tablica sprečava. Blago sam pissed off

, ne smem da pogledam šajbnu da vidim da li je zagrebana, ali avaj šta da se radi. Hteo sam nešto para da izdvojim za neke suptilne detalje na spoljašnosti auta (npr one wolfsburg edition značke u krilima, znam da je to fazon za mk2, ali meni se sviđa i mislim da bi lepo stajalo na mk4, pa prednji lip sa v6 golfa i tako neke sitnice ), ali sad se ozbiljno razmišljam, jer na znam koliko dugo bi to opstalo na autu.
Edit: Da li se to meni samo čini ili je zadnji točak malko ukriv, i da li bi to trebalo da bude tako?