Autor Tema: Indigo Blue MK4  (Pročitano 6307 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MasterChief

• Jr. Member
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 5 TDI
Odg: Indigo Blue MK4
« Odgovor #20 poslato: Jun 17, 2011, 05:29:28 posle podne »
Update: Auto je od juče parkiran kod majstora. Ispostavilo se da je prodavac od kojeg sam uzeo delove za veliki servis napravio propust i naručio pogrešan španer. Kaiševi su povađeni auto parkiran ispred radionice, a pravi delovi stižu tek sutra, ali majstor najverovatnije neće moći ništa da odradi do ponedeljka. Tako da trenutno koristim vidove javnog prevoza, i gulim đon od patika.  bonk

EDIT:

Stigao sa servisa :). Majstor reče da je pored blago naprslog PK kaiša, vodena pumpa žestoko zaribala i da je počela malo da curka. A kad pomislim samo da mi je drugar kojeg sam vodio kao savetnika kad sam uzimao auto rekao da mogu da vozim još 20k kilometara sa ovim kaiševima opušteno. Nema više ni buke prilikom gašenja motora (ranije se čulo neko lupkanje). Sve u svemu zasad zadovoljan. Ugrađeni su SKF i Gates PowerGrip delovi.

Sad još samo da zamenim prednje pločice (pred kraj su) i eventualno diskove, mada imaju još dosta "mesa".
« Poslednja izmena: Jun 20, 2011, 05:46:45 posle podne od strane MasterChief »
Atomic batteries to power! Turbines to speed!

Van mreže MasterChief

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #21 poslato: Jul 05, 2011, 09:51:47 pre podne »

Evo jedna na brzinu. Trebalo je ispadne umetnička ono prelamanje sunčevih zraka i tako to  :rolleyes:, ali je naišao oblak kad sam slikao. Auto je prljav nikako da ga operem sve cenim pašće kiša. E da update jutros me dočekala još jedna modifikacija, neko je zamenio desnu metlicu brisača sa metlicom sa ko zna čega (u životu nisam video istrošeniju metlicu), ajde što je skinuo nego je stavio tu sa ko zna čega, primetio bih makar da je nema, nego ovako kad sam uključio brisače metlica je sletela sa nosača i počeo je metal da struže po šajbni  boodala. Ne znam da li je to nekom trebalo pa skinuo ili pak mi neko namerno podmetnuo. Neko čak stalno pokušava da mi skine lajsnu sa prednjeg branika, ali ga valjda tablica sprečava. Blago sam pissed off  angry2, ne smem da pogledam šajbnu da vidim da li je zagrebana, ali avaj šta da se radi. Hteo sam nešto para da izdvojim za neke suptilne detalje na spoljašnosti auta (npr one wolfsburg edition značke u krilima, znam da je to fazon za mk2, ali meni se sviđa i mislim da bi lepo stajalo na mk4, pa prednji lip sa v6 golfa i tako neke sitnice ), ali sad se ozbiljno razmišljam, jer na znam koliko dugo bi to opstalo na autu.

Edit: Da li se to meni samo čini ili je zadnji točak malko ukriv, i da li bi to trebalo da bude tako? blink
« Poslednja izmena: Jul 05, 2011, 10:00:22 pre podne od strane MasterChief »

Van mreže MasterChief

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #22 poslato: Avgust 06, 2011, 02:25:19 posle podne »
Stigli novi amortizeri. Ugradnja tek u utorak :(. Javljam utiske posle ugradnje.

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #23 poslato: Avgust 06, 2011, 03:14:25 posle podne »
auu, sta se ovo desava sa zadnjim tockom?  blink Golf je extra inace, samo pogledaj malo bolje kad pridjes autu sta se desava sa tockom
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #24 poslato: Avgust 06, 2011, 04:15:21 posle podne »
Hteo sam nešto para da izdvojim za neke suptilne detalje na spoljašnosti auta (npr one wolfsburg edition značke u krilima, znam da je to fazon za mk2, ali meni se sviđa i mislim da bi lepo stajalo na mk4, pa prednji lip sa v6 golfa i tako neke sitnice ), ali sad se ozbiljno razmišljam, jer na znam koliko dugo bi to opstalo na autu.

tebi su krali retrovizore, značke, lajsne, metlice i sad misliš da staviš neke nove detalje?
samo ćeš tog lika da obraduješ
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže MasterChief

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #25 poslato: Avgust 06, 2011, 04:19:40 posle podne »
Hteo sam nešto para da izdvojim za neke suptilne detalje na spoljašnosti auta (npr one wolfsburg edition značke u krilima, znam da je to fazon za mk2, ali meni se sviđa i mislim da bi lepo stajalo na mk4, pa prednji lip sa v6 golfa i tako neke sitnice ), ali sad se ozbiljno razmišljam, jer na znam koliko dugo bi to opstalo na autu.

tebi su krali retrovizore, značke, lajsne, metlice i sad misliš da staviš neke nove detalje?
samo ćeš tog lika da obraduješ
Možda sam se pogrešno izrazio. Razmišljao sam se, a sad neću, baš zbog raznoraznih kretena. Eventualno V6 prednju nadogradnju branika, mada koliko su visoki ivičnjaci, a auto nizak čisto sumnjam.

Van mreže MasterChief

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #26 poslato: Avgust 13, 2011, 09:05:31 posle podne »
Update:

Zamenjeno sledeće:

Nosači motora komada 2 (kakve su muke bile, raspali se skroz) - SWAG

Silen blokovi, svih 6 komada (zadnji su bili još gori od nosača  wacko). - LEMFÖRDER

Amortizeri i prednji i zadnji - Sachs Advantage

Odbojne gume i prednje i zadnje.

Zadnje pločice - Textar

Uploaded with ImageShack.us

driving

Auto je u potpunosti drugačiji, vibracije motora se maltene uopšte ne osećaju u kabini, čak ni kad je hladan. A amortizeri su primetno tvrđi od starih, ali mnogo bolje špiluju (mada trebalo bi još malo da se vozam ne bi li dao opširniji utisak, uglavnom za sada nisu previše tvrdi).

« Poslednja izmena: Avgust 13, 2011, 09:07:46 posle podne od strane MasterChief »

Van mreže MasterChief

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #27 poslato: Novembar 07, 2011, 01:52:29 posle podne »
Pošto sam hteo da zapalim auto kad me je par puta izneverio i nije hteo da upali pa sam morao da jurim kablove, i osobu koja je voljna da pozajmi malo struje boodala Shvatio sam da je vreme da častim golfa sa novim akumulatorom. Ajde to što je akumulator stradao me i nije čudilo toliko koliko ono što sam našao u kućištu akumulatora.

Hmmmmm i to iz 2006-e. bonk

Elem golf je dobio Bosch Silverplus s5 74ah.