ahahaha dajte i meni se organizujte, moja zena ima tesku desnicu, pa ako moze koja hiljada...
definitivno ne treba da plati to ako su odokativnom metodom merili glasnocu
kakve veze ima njegov cale sa njegovom kaznom? na kazni pise datum kad da se javi AKO ne plati kaznu, ne mora da vodim mamu i tatu kod sudije. deluje mi da ste se malo uspanicili bez potrebe.
nisam verovao da cu ikada cuti da su panduri nadmudrili nekoga
ja bi mu opalio 2 samara da ga otreznim 
Treba malo cesce da posecujes vasare u tim manjim mestima, da vidis koliko ljudi svesno nosi neko oruzje na lokalne festivale konzumiranja alkohola, pa puste muda na slobodu, ipak je to glavni dogadjaj u godini

Juce u Silerovoj, baba gura bebu u kolicima i krece se levom stranom kolovoza, po pravilu jer nema trotoara. Njoj u susret ide zena u nekom koreancu, trubi joj i mase da se skloni jer ne moze da prodje zbog mene koji joj idem u susret. Baba pocela da se dere "PA GDE DA SE SKLONIM? VIDIS DA IDEM PO LEVOJ STRANI" gde sam ja bio iznenadjen poznavanjem saobracajnih pravila babe. A ova iz kola meni sugerise kao vidi luda baba ne mogu da prodjem od nje.
Zene vozaci+neznanje+ bezobrazluk = win
Da vidim babu koja gura bebu u kolicima, ma propustio bi je i na autoputu i na crvenom, a ova koza je tera sa jedinog mesta gde je mogla da se krece i to po propisu.