Druže ne znam šta da ti kažem. Užas. I ja svakodnevno viđam kojekakve kretene u saobraćaju. Neka riba je pre neki dan ladno podbacila puntom patiku koja je bila na putu (ili je izbacila iza auta

), kad je poletela patika prema šoferci odmah sam prešao u rally mod kao i još dva auta koja su bila iza mene, a sve se to desilo pri nekoj brzini od 70-80kmh, riba nije jebala živu silu. A najviše me je iznervirao neki kreten sa raspalom mazdom koji je krenuo da obilazi i mene (nije nailazio, vozio se iza mene) i autobus ispred bez obzira što sam ja dao migavac, i počeo da se izvirujem, još kreten kao svira da se pomerim sa puta (naravno popustio sam jer sam video da je idiot), a posle se zamalo nije sudario sa nekim matorcem na suženju puta i stali njih dvojica da se svađaju (matorac je u pravu, a ova seljačina zabrazdana sa mazdom zapeo da se svađa), i stoji na sred puta, uhvatio sam se za kvaku da izađem da mu jebem sve po spisku, ali je krenuo.
A što se tiče svakodnevnog grebanja to je već zeznuta stvar ako živiš u nekom od većih stambenih blokova (kao ja). E onda tu prolazi i šuša i muša, jer ima dosta automobila, pa još ako tvoj malo više štrči... Viđao sam sitacije da nisu komšije krivci za operacije po automobilima, već npr jebač lokalne komšinice koji je dovozi svako veče pa ima priliku da snimi praking, ili lokalna narkomanija koja parking tretira kao supermarket (što veći to bolji

), ili pak komšijin kolega koji ga doveze kući sa posla pa se seti da mu fali nešto što bi mogao da pozajmi sa tuđeg auta, ili pomisli "vidi ovog m..... mu, šta on ima a ja to nemam". Ajde da razumem narkiće, i lopove, ali ja sam imao druga u srednjoj koji je lovator, i svaki put kad bi sjebao nešto na ćaletovoj astri, on bi to skidao sa drugih automobila, to je već problem našeg mentaliteta. Komšiji je na novom puntu izguljena cela desna strana do zaštite kad je neki seljober koji radi na gradilištu u blizini krao građevinski materijal pa u brzini razjapio vrata i drljao guzicom po njima. I ćaletov auto je zaguljen sa desne strane do zaštite, ali nije toliko koliko je na puntu, to su sve neke seljačine i somine koje su došle iz okolnih selendri, kad ih vidim kako manevrišu sa zastavama i kad se parkiraju ukoso i zauzmu mesta za dva auta na parkingu koji je ionako knap tačno samo da ih tučeš.