Stvarno pojedinim treba dobar Psihijatar, ali sumnjam da im i on moze pomoci
Ne bih se složio da nema pomoći, ja imam seanse svakog vikenda na garažama, doneseš mi jedno pivo i ja ti pomognem

.
Zadnji je bio komša koji održava auto u full-u, ne žali para i sve menja preventivno za novo, jer novo je novo...

I onda lagano, jedno po jedno dok ne dođemo do ramena za plakanje i suštine da u stvari on jedino želi da sa porodicom sigurno ode i vrati se sa letovanja iz Grčke. I stvarno ode i vrati se čovek sa letovanja i rikne mu motor kod Maxija, vidim ga u prolazu juri da proda da vrati uložene pare, sve u full-u, maksimalno održavan, samo ne radi...

Kod taksitse ti je jednostavniji slučaj, kao što smo videli da od mehaničarskog iskustva ima samo voajerisanje po "renomiranim" servisima, a da alat u ruke nije uzeo, takva je situacija i kod ulja.
Ja bih ga odveo na kanal i dopustio da sam odradi zamenu ulja, na kraju bi morao da proveri stanje ulja, da zavuče prste i promulja kroz kanticu. Mislim da bi taj osećaj kada gurne prst u toplo i vlažno doveo u velikoj meri do oslobađajućeg efekta.