evo malo update....
kako je fino vrijeme skoro zakucalo na vrata, to se i bacilo malo u pranje auta.....
razmisljao sam se da li odvuci na dubinsko ili sam to uraditi, na kraju je odluka pala na samostalno, i mogu reci da je i bolje tako......
prvo se pocelo sa rasklapanjem svega unutra, tapacirunzi, pod, plastike...... e da, takodje sam odlucio sve plastike prefarbati nazad u crnu boju....
rasklapanje.....

stanje poda, odlicno kakve sam vidjao....
veseli tepisi su napokon vani.....

takodje je na svim vratima obnovljen najlon, sve obljepljeno dvoslojnom trakom a onda najlonom,,,,

plastike povadjene....

e onda se bacilo na laksi dio posla, skidanje fabrickih presvlaka sa auta,,,,,,,,,

Onda su se malo spuzve oprale, cisto onako povrsno.....

Evo jedno poredjene kako je izgledalo prije ciscenja i nakon, nije neka razliika ali je ima, cisto je povrsno cisceno, barem ovo

Koja je prije a koja poslije slika

E onda se bacilo na unosnije "povrsno" ciscenje

Samo da napomenem da je slika od 3 kade vode......

I onda lagano sklapanje nazad, sjedista bar za 4 nijanse svijetlija, a miris da ne pominjem,,,,,

Tapacirunzi takodje dosta cisci nego sto su bili, a tu su i namontirane plastike svijeze prefarbane u crno,,,,,

Prednja sjedista su mi jos rastavljena, suse se, zadnja su gotova, tepih je u praonici gdje se po 4x pere, prije 2g mi se prosulo ulje po njemu pa valja istjerati to..... sreca pa je buraz zaposlen u praonici

jos mi je ostalo malo plastika da prefarbam i nebo da oribam i onda sklapanje svega, naravno sa dodatkom zvucne izolacije na samom podu koja je prijeko neophodna.....
Takodje sutra mi stize i jedno pojacanje, novi sub, buduci da mi je pioneer riknuo morao sam nabaljati nesto novo, a to novo je boshmann sub 12" sa 650w rms-a,,,,,, nadam se da ce dobro izbijati pijesak