drustvo od kad sam kupio auto imam samo jedan problem,auto ide normalno,prima gas sve lepo i odjednom izgubi snagu,ugasi turbinu i mrcvari se,nece da ide. kad ga ugasim i ponovo upalim tj.resetujem ga on normalno ide pa posle odredjenog vremena opet isto,ugasi turbinu i nece,to se desavalo u bilo kojoj brzini...prvo smo mislili da je do egr ventila i promenio sam,kupio sam nov ali opet isto,onda sam servisirao turbinu 3 puta u roku od mesec dana i auto jedno vreme ide normalno i posle opet isto,promenjena su ona dva ventila na turbini,jedan sto rasterecuje i drugi neznma za sta sluzi ali opet isto,kad sam vratio moje stare ventile i ponovo majstor ocistio turbinu,vakum creva i te ventile auto je normalno radio jednpo 2meseca,e posle toga opet krenulo isto i evo sve cesce i cesce,i primetio sam da se to desava sad samo u drugoj brzini,i to auto dok je ladan,tj prvih 20km dok ne predjem sa njim,posle kad se zagreje sve normalno radi,desi se i tad ponekad ali retko,
e sad me zanima nesto, juce sam bio na dijagnostici i izbacilo mi je gresku 17965 neki pritisak turbine (presure),a nema nigde takva greska,moj majstor je zvao jos dvoje njegovih kolega i niko nema takvu gresku zapamcenu,prvi put cuju za to, a pre mi je izbacivalo gresku da se turbina ne rasterecuje,prepuni se i ugasi i to smo bili resili,ventil smo ocistilio sto rasterecuje turbinu, ako neko zna sta bi to moglo da bude svaka pomoc bi dobro dosla,imam muke sa tim od kad sam kupio auto
hvala unapred