haha,taj rad,ma bre ja sam imao muke,prvi put kad mi je servisirao turbinu polomio mi neku cev na turbini dok je skidao pa sam to naknadno kupovao i platio 20e i onda je sklopio turbinu i auto mi je 5dana pisao ulje na sastavu turbine i motora,i posle je opet to namestao i opet pisa ulje,3 puta je skidao turbinu i vracao i sve isto,onda je 4 put ponovo skinuo i vratio i radio je auto normalno jedno mesec ipo dana,a na sastavu turbine auto je ispisao 3l castrol sinteticko ulje koje kosta 1000din 1l, i to sam kupovao,to je 30e jos,plus 70e za ruke i 10e sam ga castio,katastrofa,menjao je i ventile one,vakum crevca skidao,sta sve nije radio ali geometriju nije pipao,a to mene izgleda zeza sve vreme,zaglavljuje,on nezna to da radi ali jbg,ja sam ga zvao i reko sam mu sto nije odmah rek,ja pare ponovo da radim to nedam,ne mogu da gresim covek je ok,i namucio se dosta,sramota me bilo posle 4-5 puta da vozima auto ali jbg ja sam platio da se to namesti,nije trebao da prihvata taj posao ako nezna,mene to zeza od kad sam kupio auto,prvo dodje do 3000obrtaja i stane,nece da ide,promenio sam egr ventil kupio nov,posle sve isto....naso sam coveka u skodinom servisu koji ce da mi odradi sve to za 150e,zivi kod mene ovde ali ako ovaj vrati pare,inace moram to da resim