Evo 'vako da krenemo od pocetka.
Vozim skodu superb 2.5 tdi 2003 god.Jako sam zadovoljan ovim autom i moze se reci da sam

Nakon mnogo razmisljanja,premisljanja i ubedjivanja odlucih da je malo podmladim i doteram

Za sam pocetak,odlucih da kuoim navigaciju,medjutim to nije islo bas najjbolje pa sam kupio skodin symphoni pleyer.Tu imam nekoliko problema ako bi neko mogao da pomogne bio bih jako zahvalan.Naime pre je bio skodin original kasetofon,koji je sljakao super ali prerasli smo kasete.Nakon sto sam spojio novi plejer koji ima potpuno isti ulaz kao kasetofon,desilo mi se sledece.Iako je original,izgubio sam mogucnost da da palim kada dam kontakt,i da ga automatski gasi kada izvadim kljuc iz brave.Pored toga na centralnom racunaru na instrument tabli izgubio sam tu mogucnost da vidim koja je na priimer trenutno radio stanica ukljucena,dakle sve je nestalo,a kada vratim stari kaset.sve se pojavi.Ima li resenja?
Nakon toga sam odlucio da je malo prolepsam.I tu nastaju problemi...

Ne mogu da se odlucim koje felne da izaberem.Da li 17" ili 18".Imajte u vidu da su joj sada 16"(original fabricke).Takodje imajte u vidu kakvi su putevi kod nas i opet imajte u vidu da ponekada treba da odem do sela a tamo nije bas lep put.Dakle koji je vas savet?17 ILI 18?Da li je to velika razlika,sutra idem da uzmem.Cena 17 sa gumama je 800 evra,a 18 bez guma 720evra!Da li ce 18 mnogo stetiti autu,posto su fabricke ili 16 ili 17?
Da li ce gubiti na startnosti,da li ce mnogo vise trositi i da li ce jednostavno stetiti autu?
Sledecu stvar koju bih uradio je ofarbao bih kocione celjusti u zeleno.Da li ej to preporucljivo i ima li stetnih efekata?Nakon toga kupio bih malo folije koja imitira karbon pa bih joj oblebio onaj sjani deo oko znaka na haubi...sta mislite da li bi lepo izgledalo i sta bih jos mogao da uradim da bih joj prolepsao izgled?
Pozdrav i izvinite na smaranju zbog dugackog teksta