Autor Tema: Mnogo pitanja u vezi skode!  (Pročitano 1554 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Radisa Rasa

• VW Početnik
Mnogo pitanja u vezi skode!
« poslato: Januar 30, 2011, 02:09:48 posle podne »
Evo 'vako da krenemo od pocetka.
Vozim skodu superb 2.5 tdi 2003 god.Jako sam zadovoljan ovim autom  i moze se reci da sam  wub
Nakon mnogo razmisljanja,premisljanja i ubedjivanja  odlucih da je malo podmladim i doteram alealeee
Za sam pocetak,odlucih da kuoim navigaciju,medjutim to nije islo bas najjbolje pa sam kupio skodin symphoni pleyer.Tu imam nekoliko problema ako bi neko mogao da pomogne bio bih jako zahvalan.Naime pre je bio skodin original kasetofon,koji je sljakao super ali prerasli smo kasete.Nakon sto sam spojio novi plejer koji ima potpuno isti ulaz kao kasetofon,desilo mi se sledece.Iako je original,izgubio sam mogucnost da da palim kada dam kontakt,i da ga automatski gasi kada izvadim kljuc iz brave.Pored toga na centralnom racunaru na instrument tabli izgubio sam tu mogucnost da vidim koja je na priimer trenutno radio stanica ukljucena,dakle sve je nestalo,a kada vratim stari kaset.sve se pojavi.Ima li resenja?
Nakon toga sam odlucio da je malo prolepsam.I tu nastaju problemi... bonk
Ne mogu da se odlucim koje felne da izaberem.Da li 17" ili 18".Imajte u vidu da su joj sada 16"(original fabricke).Takodje imajte u vidu kakvi su putevi kod nas i opet imajte u vidu da ponekada treba da odem do  sela a tamo nije bas lep put.Dakle koji je vas savet?17 ILI 18?Da li je to velika razlika,sutra idem da uzmem.Cena 17 sa gumama je 800 evra,a 18 bez guma 720evra!Da li ce 18 mnogo stetiti autu,posto su fabricke ili  16 ili 17?
Da li ce gubiti na startnosti,da li ce mnogo vise trositi i da li ce jednostavno stetiti autu?
Sledecu stvar koju bih uradio je ofarbao bih kocione celjusti u zeleno.Da li ej to preporucljivo i ima li stetnih efekata?Nakon toga kupio bih malo folije koja imitira karbon pa bih joj oblebio onaj sjani deo oko znaka na haubi...sta mislite da li bi lepo izgledalo i sta bih jos mogao da uradim da bih joj prolepsao izgled?
Pozdrav i izvinite na smaranju zbog dugackog teksta bicedobro 

Van mreže shvexoman

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Mnogo pitanja u vezi skode!
« Odgovor #1 poslato: Januar 30, 2011, 02:29:50 posle podne »
Ja mislim da suti 17 felne najbolji izbor, taman za taj auto, karbon folije moze i ne mora , ja nebi , ipak je to limuzina , porodican auto tj biznis klasa, tako da mu ni farbane celjusti po meni bile apsolutno visak. Sto se plejera tice zanimljiv problem, moguce da se softverski ne slaze sa autom, slikaj onu nalepnicu gde se vidi raspored pinova na konektoru (slikaj i na kas. i na cd), postavi slike da vidim ima li tu mozda razlike.
A imam i dobre felne za tebe , mnogo povoljnije nego ovo sto si napisao
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=19362.0

Van mreže Radisa Rasa

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Januar 30, 2011, 02:40:40 posle podne »
Potpuno isti znaci nema ni malo razlike,cak sam bio i u servis i nisu znali sta ej problem,rekose mi jedino da koliko sam ja shvatio radio ima jedan kod,a auto drugi i nikako ne mogu da ih izjednace,kaze da se to zato dogadja! angry2
Pa znas kako ne bi mnogo se folija videla(jer je auto boje kao sto je ona,a prekrila bi to sjajno,koje mi upada u oci).
Za kocnie jos razmisljam ali mislim da cu to da uradim jer ce ih felna otvoriti,jedino ako steti necemu onda necu.
Sto se tice felni,hvala na ponudi ali mi se ne svidjaju.Mislim da nije ovo losa ponuda s obzirom da su potpuno nove.Problem je sto se zaista ne mogu odluciti izmedju ove 2.Nije to toliko vece,a ne znam koliko steti... wacko

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #3 poslato: Januar 30, 2011, 02:42:40 posle podne »
Druze, bez uvrede, ovo nema apsolutno nikakve veze sa tuningom, tako da ide lock.  ;)
Postavi pitanje u odgovarajucem podforumu, ili predstavi auto u Automobili clanova pa pitaj tamo za misljenje u vezi sa felnama, farbanja celjusti i sl, posto za takve stvari je najbolje u svojoj temi da pitas   beer

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #4 poslato: Januar 30, 2011, 03:09:37 posle podne »
To je veliki auto i OBAVEZNO felne bar 18" shto se tice karbona kao sto rece svexoman.. to je limuzina i mislim da mu nebi lepo legao..pogotovo ne napred na taj deo gde ti hoces da lepis...  dok se za kociona kljesta ne slazem sa njim i mislim da bi trebao da ih ofarbas.. to je na svakom autu lepo kad je ofarbano... bio dvosed ili dzip.. bar ja tako mislim...

i naravno koje boje je auto ?!?

Van mreže Radisa Rasa

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Januar 30, 2011, 03:28:42 posle podne »
Auto je boje sive(tamno sive)kao karbon...zato mislim da bi lepo leglo jer bi delovalo kao iz jednog dela...
Jos jednom Devil izvinjavam ti se zbog neprijatnosti koje si doziveo,ali i dalje ostajem pri stavu sto se tice onog modertatora.Za tebe jedan veliki respect mahac

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
« Odgovor #6 poslato: Januar 30, 2011, 04:02:24 posle podne »
np  beer

ajde okaci slike da vidimo kako izgleda makina mozda nam jos neke ideje padnu na pamet  biggrin

Van mreže Radisa Rasa

• VW Početnik
« Odgovor #7 poslato: Januar 30, 2011, 04:03:27 posle podne »
al ovde ili u onoj temi za slike???

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
« Odgovor #8 poslato: Januar 30, 2011, 04:12:16 posle podne »
ovde: http://www.vw-club.rs/forum/index.php?board=53.0

otvoris temu o svom autu okacis slike napises shta si radio do sada i kakvi su ti dalji planovi ;)