Autor Tema: Probna vozacka dozvola  (Pročitano 20523 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kubanac

• .:: Vozim Biciklu ::.
  • Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • No Syncro, No Fun!
  • Auto: VW Golf MK2 Syncro
Odg: Probna vozacka dozvola
« Odgovor #40 poslato: Avgust 24, 2011, 02:29:26 posle podne »
kubanac poznavajuci te odavde sa foruma da ima ikakvog zakona i reda u ovoj drzavi treba ti zabraniti da sam upravljas tom dvojkom do 33.e god. zivota

To mislis zato sto me "poznajes sa foruma".
Veruj mi da nista nije isto na internetu i uzivo, ali ne prica se o tome u ovoj temi.
 mahac

Specijalni, ajde glavu malo pod haubu poceo si da ispoljavas svoje godine

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #41 poslato: Avgust 24, 2011, 02:39:49 posle podne »
ee kako bi se smejao da vidim da drugara iz kraja  da stavi ono "P"

decko tek polozio i vozi   jaguara 4.2, pitaj boga kolko kosta   ...mislite da mu to stvarno treba? 

Probna dozvola je debilizam (kao i sve ostalo vezano za novi zakon i uglavnom sve kod nas) i globa za decu smrtnika (iz porodica radnicke klase)

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #42 poslato: Avgust 24, 2011, 03:11:11 posle podne »
Sta se bunite oko probnih vozackih, biggrin ja sam dva puta polagao vozacki ispit, u auto-skoli za B i C kategoriju i drugi put kod moga oca. . ., jos se sjecan rijeci'' dzabe si ti polozio kod onoga sto ti udari pecat i boli ga k. . . vise za tebe dok ne polozis skolu kod mene''. . . boodala Ali sam mu danas zahvalan. . .

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #43 poslato: Avgust 24, 2011, 03:13:03 posle podne »
dzabe si ti polozio kod onoga sto ti udari pecat i boli ga k. . . vise za tebe dok ne polozis skolu kod mene''. . . boodala Ali sam mu danas zahvalan. . .

Isto je i meni moj rekao.

Van mreže ortodox09

• Hero Member
  • Ja ♥ mog čađu
  • Auto: Passat b5
« Odgovor #44 poslato: Avgust 30, 2011, 08:31:41 posle podne »
U Republici Srpskoj, kada sam ja položio (decembar 2008.), morao si da nosiš P. Računalo se da si početnik sve dok ne nabereš dve godine iskustva i do tada si morao voziti sa P iza i nije se smelo posle jedanaest voziti. Za P sam popušio kaznu (20 jevreja), a za ovo posle jedanaest nisam.Ta zabrana posle jedanaest je sranje teško, i verovatno će i ovde biti ukinuta za godinu il' dve kao što je kod nas bio slučaj. Bilo je ljudi koji zbog posla moraju da voze u tom terminu, a nikakve posebne dozvole i odobrenja nisu bila regulisana...
Oznaka P je super stvar i to podržavam u potpunosti, jer kada voziš i naletiš na nekog s tom oznakom, znaš kako da se s njim ponašaš u prometu kao što je neko ranije pomenuo. Obilaziš ga pažljivije, ne sviraš da ne uspaniči i napravi sranje i tako to... i meni je smetalo to P, fazon bolji sam ja od pola učesnika... a u prvim pravim makazicama sam se usr'o kao grlica i jedva živu glavu izvukao. Najverovatnije se i u Srbiji mora nositi P i posle punoletstva... a i šta ti fali kad ti stoji na kolima, kad nekog iskusnijeg lepo obletiš ono crveno P ima da mu nabije tenkovski kompleks.  biggrin