"a posle sam cuo da ne valja prejak acc , mogucnost da se upale instalacije"
E to te je neko slagao jarane i to zestoko,,,pa to ti je isto da ti neko kaze da ce ako stavis veci rezervoar za plinsku bocu , da plane instalacija, ili ako stavis na mjesto rezervnog tocka onaj copavac da izgubis balans auta, i druge gluposti koje sam cuo....ali majstori i pametnjakovici su cudo, pa i ne cudi sto se takve stvari cuju
Znaci ako moze da stane mozes da stavis i acu od 140 Ah,,,to samo znaci da ce potrosac koji trosi jedan A na sat da radi 140 sati dok ne isprazni acu(teoretski...prakticno je to dosta manje zbog mali milion faktora)
Niti ce alternator da se vise napreze niti ce sta da plane, naravno ukoliko vozis i koristis normalno.posto je veliki acu, manje ce da se prazni pri verglanju i manje struje ce da vuce za svoje dopunjavanje (ako racunamo procentualno to ti je isto kada izvuces 2l iz kanistera od 50l i bureta od 150l, na buretu se mnogo manje primjecuje.
Sto se tice marke,,,mislim da je BANNER jednostavno dobitna kombinacija, evo ja ga imam preko 3 god, a jos sigurno 20 ljudi ga je uzelo i niko jos nije imao zamjerke, nema odrzavanja, gel, a radi ko doxa, i sa veoma velikim maltretiranjem muzikom i dr, nema otkaza....a cijena mislim da je oko 74Ah nesto oko 6000 RSD