evo i mene...danas sam probao da to sam popravim kao sto mi je rajko rekao. Nisam hteo da secem odmah zice belo-crno i zutu, vec sam uzeo jednu tanku zicicu od ispitivaca. Malo je zagulio na oba kraja, skinio dzek od svetla i ubacio po jedan kraj zice tamo gde dolaze belo-crna i zuta zita. Na kraju sam taj dzek vratio i

imam i kratka i duga svetla u isto vreme

rajko hvala za to.
elem, sad ima jos koji "problemcic", kada upalim kratka+duga i uradim ablend, kao da se pojaca za 30% dugo svetlo. Pitanje je da nije to zbog te tanke zice kojom sam premostio ove dve zice? Mozda je trebala deblja pa bi dugo svetlo sa kratkim radilo punim intezitetom??? Rajko, sta ti kazes na ovo?
a ima jos jedan problemcic, vise mi ne zuji sirenica kada otvorim vrata a upaljena su mi svetla, tj proradi ali moram malo kljuc u bravi da pomerim. Malo napred/nazad gore/dole. Ne znam da li to ima neke veze ili mi je nosto do uloska brave? Zna li neko sta bi to moglo biti?
Ta sirenica mi zuji kada mi je kljuc i prvom kolenu u bravi, na drugo nista i u trecem treba da zuji ali zeza ovako.
iance super sto imam sada kratko+dugo (doduse malo slabije od ablenda ali nema veze, resicemo i to)