Obicno perem na OMV kod ade. Ali tamo zakidaju zesce. Kupis par zetona, oni ih ubace, a sami gase i pustaju kad im se cefne.
3, 4 puta nije ni bilo ili je bilo jako malo sapunice, ili na brzaka prekinu (a ubacim 3 zetona). I iskuliram jer mi nisu blizu kad zavrsi.
Poslednji put sam puko, pa sam urlao i jurio onog lika sto radi tamo, 2 minuta sam stajao i drzao onaj pistolj sapunice nigde, i gledao dokle ce. Kad sam poceo da pizdim i vicem onda su prisli pa sam im rekao da puste sapunicu.
I naravno sapunice koliko hoces... od tad nisam bio, jer kad god krenem uvek neka guzva tamo.
Najgore je sto to traje dugo, i kako god im dolaze novi radnici oni to i dalje rade. Ne znam da li je zbog nepaznje, ili zakidaju OMV, ali sledeci put kada budem prao, ulazim unutra i dok mi ne vrate pare i dok ih ne iznapusavam sve ne izlazim. Makar me hapsili

Pritom se jos jedan napravio pametan, naplatio mi je on 2 zetona 200din ja mu dam 500 i kao otici ce po kusur. Prosao je pored mene 3 puta i nista. Dok ga nisam dozvao da dodje, kad je prisao pita o cemu se radi

Tacno se prave blesavi i kragu gde god stignu.