Autor Tema: da li malo preteraše?  (Pročitano 9053 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Fitipaldi

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Pasat B6 2.0 TDI CR
This time next year, we'll be millionaires!

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
Odg: da li malo preteraše?
« Odgovor #1 poslato: Decembar 25, 2010, 11:27:38 pre podne »
mozda su malo preterali zbog dodatne popularizacije,ali nije daleko od istine.

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #2 poslato: Decembar 25, 2010, 01:52:18 posle podne »
dobar je,dobar mada malo preteruju  ;)
  champ1

Van mreže nemanja2468

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4 1.9 TDI, Golf 2 1.3
« Odgovor #3 poslato: Decembar 25, 2010, 02:17:19 posle podne »
ma dzabe sto je auto decenije kad ce golf mk2 da ga sahrani. ono sudo posle 10 godina ima se raspadne, a dvojka i dalje ima da bude dvojka makar bila stara i 50 godina. ima moj drug, kupio prosle godine, za sad je sve ekstra. lepo ide i ne cuje se ali limarija je ko ona limenka od koka kole. tanak neki lim, kad ga cuknes sve zveci, a drugo nije bas ni jeftin ko sto ljudi misle. za 7000 dobijes auto koji nema nista, pa za te pare ima da kupis auto ekstra ocuvan, kvaliteniji i sa mnogo, mnogo opreme. jedina povoljnost je taj kredit i popust od 1000 ako oteras neki krs koji ti nicemu ne sluzi pa te to malo povadi. ali auto decenije ono cudo ne moz da bude nikako.

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #4 poslato: Decembar 25, 2010, 02:19:52 posle podne »
Vozio sam se u jednom koji je presao 7000km. To sve zveci u njemu, skripi, krcka.. To je strasno za auto koji je 7-8 meseci star.

Van mreže NikolaRS

• Master Member
  • Auto: Passat
« Odgovor #5 poslato: Decembar 25, 2010, 05:31:53 posle podne »
a jugo ko jugo

Van mreže svrle

• Master Member
  • Auto: Skoda Superb II TDI
« Odgovor #6 poslato: Decembar 25, 2010, 08:44:04 posle podne »
fiat punto je krsina teska, ja kad uporedim punto sa mojim polom to je nebo i zemlja sto se tice svega, plastike su na fiatu uzas, limarija takodje...
Neprimeren potpis

Van mreže MACNE_GTI

• Master Member
  • Tata kako se pise ljubav?? Pisi sine GTI
« Odgovor #7 poslato: Decembar 25, 2010, 09:04:51 posle podne »
ma je*es ti ovo,da dam za auto 7000 a on KLOT...za te pare kupim pasata b5.5 i vozim se ko covek narednih 10ak godina..a ovaj punto je po meni kanturina teska...
PRODAJEM PLAVOG KAMELEONA.
Ne, crvenog...
Ne, zelenog... Uuuu... Ekstraaa... Ne prodajem ga !!
XD

Van mreže Acca

• Master Member
« Odgovor #8 poslato: Decembar 25, 2010, 09:10:09 posle podne »
jeste krs ali novo je novo,on u narednih nekolio  godina samo ima izdatak da plati gorivo,nista vise,a zavrsava mu posao ko i svaki drugi auto,ja sam 7 godina imao zastavu 101 keca 88god,i prodao sam ga ove godine u aprilu,tj poklonio sam ga za 500e a mnogo me je manje kostao nego pasat i bio mi 100 puta pouzdaniji nego pasat,iso zam zadnje 4 god na more sa njim i za 7 godina koliko sam ga imao nikad mi se nije ugasio niti stao
za ovog punta je  jedino sranje sto je zastavin auto ali je nov,to je bitno
  champ1

Van mreže Fitipaldi

• Master Member
« Odgovor #9 poslato: Decembar 25, 2010, 10:20:55 posle podne »

Zastava 101 od pre 90-ih je bio dobar auto, još oni sa italijanskim motorima su odlično služili. Ali, molim te, auto decenije. Sednu  četvoro i on legne do zemlje.
« Poslednja izmena: Decembar 26, 2010, 11:31:46 posle podne od strane Dino »

Van mreže Acca

• Master Member
« Odgovor #10 poslato: Decembar 25, 2010, 10:29:53 posle podne »

Zastava 101 od pre 90-ih je bio dobar auto, još oni sa italijanskim motorima su odlično služili. Ali, molim te, auto decenije. Sednu  četvoro i on legne do zemlje.
[/quote]
pa to da ali ja ti kazem da on nema izdatke za taj auto kao sto mi imamo,njemu sve novo
ja kad bi imao 7000e sad i da kupujem nov auto definitivno ne bi uzeo njega ni onog rumuna daciju sandero sto ga svi hvale,uzeo bi nekog golfa ili tako nesto koji ce da pojede njih 5
nego veliki broj ljudi ne gleda kao mi,njima je bitno da je nov auto i za njih je to najbolje bilo koji da je,pa cak i jugo ;)
  champ1

Van mreže MarkoMirijevo

• Sr. Member
« Odgovor #11 poslato: Decembar 26, 2010, 12:13:25 pre podne »
a jugo ko jugo
+1

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #12 poslato: Decembar 26, 2010, 03:21:31 pre podne »
A najjaca je fora sto ti ljudi koji bi da imaju novi auto, uglavnom ne predju ni 10 000km godisnje. I hvale kako je do jaja auto  lollol
Pa i ja sa dvojkom ubijem 10 000km da nista ne moram da menjam...

Van mreže bobanjp

• Jr. Member
  • *
  • vw je vw
  • Auto: Seat Alhambra 1.9 TDi
« Odgovor #13 poslato: Decembar 26, 2010, 10:27:50 pre podne »
od sva tri modela koje je izbacio punto,najbolje se pokazao punto 1,

Van mreže Fitipaldi

• Master Member
« Odgovor #14 poslato: Decembar 26, 2010, 10:35:00 pre podne »
Neko ko preda kršinu od 20 i kusur godina i sedne u punto, to je za njega ipak limuzina. Kad ne zna za bolje.

Van mreže Acca

• Master Member
« Odgovor #15 poslato: Decembar 26, 2010, 03:38:08 posle podne »
da,da,ceo zivot je vozio nekog juga,i sad je kupio novog punta i ko da je najbolji auto na svetu,a da mu das  nekog audija ili vw starog 7-8god 2000kubika reko bi jeb,,,s punta ovo je auto,ja realno sam ceo zivot vozio zastavin auto i kad sam kupovao auto prvi sam hteo da uzmem novog punta,vozio sam ga i fino ide, ali kad sam seo u pasata reko sam ma kakav crni punto,ovaj ima da pojede 10 novih punta,ja licno smatram da je novo najbolje ali zavisi od ljudi,svako drugacije razmislja,dosta ljudi oce da imaju jak i brz auto bez obzira koliko je star,
  champ1

Van mreže MACNE_GTI

• Master Member
  • Tata kako se pise ljubav?? Pisi sine GTI
« Odgovor #16 poslato: Decembar 26, 2010, 03:41:14 posle podne »
jeste krs ali novo je novo,on u narednih nekolio  godina samo ima izdatak da plati gorivo,nista vise,a zavrsava mu posao ko i svaki drugi auto,ja sam 7 godina imao zastavu 101 keca 88god,i prodao sam ga ove godine u aprilu,tj poklonio sam ga za 500e a mnogo me je manje kostao nego pasat i bio mi 100 puta pouzdaniji nego pasat,iso zam zadnje 4 god na more sa njim i za 7 godina koliko sam ga imao nikad mi se nije ugasio niti stao
za ovog punta je  jedino sranje sto je zastavin auto ali je nov,to je bitno
Zastava 101 od pre 90-ih je bio dobar auto, još oni sa italijanskim motorima su odlično služili. Ali, molim te, auto decenije. Sednu  četvoro i on legne do zemlje.
isto tako kazu i za ribe,od 1988 do 1992 su najbolje  lollol lollol lollol lollol
PRODAJEM PLAVOG KAMELEONA.
Ne, crvenog...
Ne, zelenog... Uuuu... Ekstraaa... Ne prodajem ga !!
XD

Van mreže fanatic012

• Old.Jr Member
  • **
    • Machella
  • Auto: Wide Golf MK3
« Odgovor #17 poslato: Decembar 26, 2010, 07:21:40 posle podne »
Puknem ja zeca starim golfom sa cirka 170, od zeca ostalo ovo

Moja tetka udari puntom sa 100tkom otprilike, pocepa joj far, ispadne branik, iskrivi napred vezni lim itd, kao da je udarila u drvo....

A benzinac kad ide uzbrdo i ukljucis klimu samo sto ne pocne da se vraca unazad  big_boss

Tako da je to mozda auto decenije ali Mladji sto nam dodje po 200 eura....

Dakle za skratim pricu....

Fiat Punto = Kotarica

Vukajlija citiram:

"Razvojni put srpskog Punta

Radni naziv definicije:''Idiotizam Srpske vlade''
Godina: 2005.
Krajnje vreme je bilo da se Yugo, koji se već 25 godina proizvodi (sa neznatnim izmenama)zameni.Stanje u državi je katastrofalno, para nema ni za penzije, a kamo li za razvoj novog automobila u Zastavi. Mudraci srpske vlade su došli na ideju da kupe licencu Fabrike Italianskih Automobila Torino, za njihov mali, jeftini, gradski auto Punto2.
*Punto2 je nastao još 1999. kao naslednik uspešnog modela. Godine 2003. je restilizovan kako bi pratio nove trendove u dizajnu, ali je tehnika u njemu ostala ista.

I dogovor beše postignut.Srpska vlada je FIAT-u plaćala licencu za Punto, i određeni procenat za svaku proizvedenu jedinicu ovog automobila, uz obećanje da će se on jednog dana proizvoditi u Kragujevcu.Italijanska fabrika je nastavila da proizvodi Punto2 , samo je sada nosio bedž Z10, i prodavao se na srpskom tržištu, a za svoje potrebe FIAT je izbacio potpuno novi model Grande Punto.

Godina: 2007
Bliži se vreme izbora. Vlada je u krizi, jer tokom svog mandata nije ništa uradila, i svesna je svog kraja.Država je u još većoj krizi.Ministar za prevare smišlja genijalan plan, platiće 400 miliona evra FIAT-u da ''kupi'' Zastavu, i u njoj nastavi da proizvodi i ovaj put i prodaje(bez carine) isti onaj Punto2 pod imenom Punto Clasic, a koji je do juče FIAT prodavao Srpskoj vladi kao Z10. Još veća ironija je, što je ovaj manevar iskorišćen u svrhu predizborne kampanje, i osigurao istoj Vladi novih 4 god. lagodnog života, nerada, i bespravnog bogaćenja.Nemojte da se varate da je FIAT uložio 700 miliona evra u ovaj projekat, 700 miliona evra je iznos kojim FIAT prebija dug Zastave za neisplaćena dugovanja za licencu Z10, jer se ona nije isplaćivala. Vlada koja je dosada pomenuti auto prodavala samostalno kao Z10 se odriče tog prava i profita!! u korist FIAT-a za nadoknadu od 300 evra po jedinici.

Punto se na našem tržištu prodaje kao domaći proizvod(sastavljen kompletno od italijanskih delova u Kragujevcu) po ceni od 6990 evra, sa uračunatim PDV-om, bez carine jer delovi koji stižu u Kragujevac se tretiraju kao poluproizvodi i nepodležu carinjenju.

Konkurencija:
Rumunska fabrika Dacia, izbacuje na tržište potpuno novi model Sandero, koji se sa uračunatom carinom i PDV-om kod nas prodaje za 6990 evra!!!

Godina: 2009
Mi proizvodimo automobil tehnički star 10 godina, koji smo doskora kupovali*čitaj preprodavali; i prodajemo bez carine po istoj ceni, po kojoj rumuni(kojima smo se dojuče podsmevali) prodaju nov, tehnički mnogo bolji, veći, sigurniji automobil.

Primer plastično prenesen na poljoprivredu: Imamo njivu i gajili bi paradajz al' nemamo seme.Kupimo od komšije gotov paradajz i na pijaci ga prodajemo kao da smo ga mi gajili.A onda komšiji platimo da dođe na našu njivu da gaji isti taj paradajz, ali ga sad on i prodaje tj. uzima našu zaradu. Bitno je da se po selu priča da mi pravimo paradajz.

Zaključak:
Naš razvojni put vodi samo u još veća govna."

"najpopularnija robna marka u srbiji. jedini automobil cija je celokupna godisnja proizvodnja prodata pre nego sto je napravljen ijedan primerak. tome je najvise doprinela besomucna kampanja vodjena u svim informativnim emisijama srpskih televizija. istovremeno su popularnost nabildovali djovani de filipis i mladjan dinkic. ceka se prva narodna pevacica koja ce da objavi da kupuje punta i time se pozicionira bolje od bilo koga ko je drzao koncert na marakani."
« Poslednja izmena: Decembar 26, 2010, 07:37:31 posle podne od strane fanatic012 »
Citat: gedora

4. kad padne mrak samo me vagina odnosno sladoled interesuje 
:D

Van mreže guluaz

• Hero Member
« Odgovor #18 poslato: Decembar 26, 2010, 07:47:50 posle podne »
cu kupim punta kad ga kupi i onaj smrdlja Mirko Alvirović najveci promoter punta i novog zakona ,.ebo ga zakon

Van mreže Fitipaldi

• Master Member
« Odgovor #19 poslato: Decembar 26, 2010, 08:43:00 posle podne »
A kada putuje da nam pokaže puteve do Grčke , Crne gore i td onda se vozi u Santa fe-u, I 35 ili GLK. Neće u punta, koga toliko hvali.