tacno,ali zavisi od ugla udarca.moj prvi komsija je pre 15 godina isao u madjarsku da slepa brata koji je sa svojim audijem1 100 udario u trabant i raspolutio se,a trabant posle uvidjaja nastavio dalje.znaci to nije merilo.tezi se da auto sto vise amortizuje udarac kako bi sacuvao putnike.
sto se tice punta i slicnih automobila u toj klasi,bili oni dobri ili ne,pruzaju mnogo bolji utisak u voznji od golfa dvojke i jedinice.ne mogu da shvatim da je nekom bolji obrnut slucaj,cak sta vise mi je smesno.
meni moj golf sluzi kao drugo vozilo,i nema sile da bi sa njim isao na neki duzi put.sto se tice ispravnosti,dao sam ga drugaru pre dva meseca da ode na turu-bg-nis-leskovac-bugarska-beograd.vratio se bez problema ili mu je glava zvonila do prosle nedelje.
lepo je voleti neki odredjeni model auta,kao sto ja volim mog golfa,ali treba znati praviti razliku od ljubavi i komfora(podizaci,klima,razna podesavanja,servo......).
za 7 soma nema potrebe da gledas da li ces da ga vozis 20 godina ili ces da ga posle isteka garancije gurnes u dunav.