eo auto mi ostao kod majstora...kaze na dijagnostici da je povremena greska u smeshi? znachi ne pokazuje da je crkla sonda nego je nesto vezano za smeshu...e sad pitao me je isto jel ti auto trese kad kreces, a meni auto bas trese kada krenem, tako da mi je rekao da to moze biti zbog toga, da zbog tog tresenje smesa malo zeza pa uplai tu indikaciju...auto ima 126 hiljada nije mu menjana korpa i lamela i lezaj, pa danas odem kod majstotra on kaze `otisao zamajac` a kod mene nema plivajuceg zamajca vec samo zamajac obichan, tako da ja odem kod druigog i kaze m i da se oseti na kvachilu da trese i da je to po njemu korpa lamela i lezaj...tako da izgleda sve krece od toga

...sledeca stvar je bila da se ASR gasio, medjutim kaze mi isti ovaj elektrichar da cim izbaci worning za motor on automatski gasi ASR tj prebacuje ga na neki safe mod i da je to zbog toga

znachi ujutro idem po auto oni ce jos nocas ispitati sve i ujutro mi reci sta moze biti vezano za sondu, ako to bude ok, pravac korpa lamela i sl..ali u svakom slucaju cu to ja zameniti
ala sam vas ugushio ali sorry valjda ste me skapirali..