Put BG-Pancevo ima po 3 trake u oba smera (2 su za bus) i ne znam koliko semafora. Idiotski je postaviti ogranicenje na 60 na takvom putu a josh je veci debilizam da ako vozish po propisu mora da te uhvati bar pola semafora. Pa ako se doda da se ceo dan mrcvarimo na poslu. Vrucina a ti mora da si u pantalonam jer neki debil ne razlikuje shorc i bermude. Te ti cisterna upumpa oblak D2 kroz prozor kad prodje pored tebe. Pa put koji je iz otomanskog carstva... A, ne, pardon, to je nov put, samo je neko stavio losh asfalt ili je proneverio pare koje je dobio za taj put. Sve to dovodi do stresa i nervoze. A kao shlag na tortu dodju kamere i drakonski zakon. Pa se onda mislimo josh i da ne napravimo neki prekrshaj jer ima da se rinta posteno da se plati kazna. Zivo me zanima, da li je neko od tih super genijalaca koji je dosao na ideju da bude toliko bezobrazan da kaze kako je to sve zbog bezbednosti u saobracaju, stavio prst na celo i zapitao se sta to jos cini voznju ne bezbednom? Da nisu mozda loshi putevi puni rupa? Da nije mozda losa signalizacija? Ili mozda loshe farbe za puteve po kojima se klizash kao da si na ledu? Da nije slucajno onaj gore pomenuti stres koji nastaje zbog svih ostalih navedenih stvari? Ma jooooooooook. Nije to sigurno. Nego daj da mi poskupimo benzin, odrapimo kazne i sto vishe ih naplacujemo!
Definitivno win-win kombinacija za te koji uzimaju pare. Nema problema, vozicu 50 tamo gde je propisano. Ma i 30 ako je propisano. Ali hajde da neko samo malo ukljuci tu sivu masu koja bi trebalo da im ispunjava lobanju pa da namesti semafore kako treba. Da popravi puteve kako treba, a ne da ih "zakrpi". Da se radovi na putu odvijaju nocu a ne u sred shpica. Da svi semafori rade kako treba ili da ako bash se i neki pokvari da ekipa izadje odmah na lice mesta i popravi shta treba, a ne da je semafor pokvaren mesec dana (uopste ne radi) i onda samo nameste crveno svetlo. Da ti isti semafori trepcu kad ce da se promeni na zuto, a ne svaki 68 semafor tako da radi. Srecom, u Pancevu josh nema kamera. Ali bih zaista voleo da ih postave, i da vidim da li ce i kako kaznjavati ostale ucesnike u saobracaju koji ne daju ni 5 para za propise. Najverovatnije sam debelo otishao u off, li mi nemojte zameriti. Stres