Ljudi u potpunosti se slazem sa svim sto ste napisali, ali dok se rasprave vode samo po FB-u i forumima, nema nekog efekta...Alo bre, pa vec 2 dana vozim i gledam u cajger da slucajno ne vozim 52 km/h!

Ovaj grad bre nije nesto posebno pravljen za saobracaj, a oni ga nacickali kamerama kao da je Monte Karlo, satro sve zbog bezbednosti...A sto rekoste, sta cemo sa rupama, sta cemo sa tim sto su mi jedna felna i jedan par amortizera ostali u Karadjordjevoj dole kod Zeleznicke, pa onda 2 GTi lipa na ivicnjaku jer su napravili parking sa visokim ivicnjakom na kome ravno moras da ulazis i izlazis, pa mi ovi zaposleni u sekretarijatu ulubili zadnja vrata na kolima...A mudonje? Da li ce i njih da snima kamera? Da li cemo mi da placamo kazne za vozila MUP-a i Vlade? A ta kola kojima jurcaju po gradu i teraju nas na stranu, kao i sedista u kojima znoje svoje bulje smo MI platili! Da ne nabrajam dalje, vec na pola teksta sam zapenio...
U svakom slucaju, ne opravdavam taj neki street racing i nasilnicku voznju, ali mi ne pada na pamet da se, kao kad sam imao 13 godina i krao caletu kola, tresem svaki put kad udjem u jezgro grada...