@ Nemanjamirjana
hehehheheheeheh, nije uopste tako kao sto kazes, prvo ja passata B3 ne bih kupio ni za 1000 eur da je dobar a to ne znaci da taj auto nije vrh, nego meni nije potreban auto takve vrste, tj toliko velik, sad trenutno bi mi Golf vrsio sve poslove

, a nije istina da ja ubijam cenu nego kazem sta je realna cena, bas bi voleo da vidim tog sto je prodao passata B3 za 3000eur

....... Evo ako ces iskreno ti automobili su stari 20+ godina i te cenu su prenaduvane, moze da prica ko sta hoce ali je tako, za 3000 eur mozes da uzmes Venta, Golf 3, Passata B4, a voleo bih da ti sto prodaju automobile sa tolikim ciframa se zapitaju da oni kupuju auto da li bi dali tolike pare za to vozilo, mada svi automobili sto se prodaju na netu imaju vecinom naduvane cene bar za 20 posto, posto oglas ne kosta nista, a stoji na netu pa ako neko naleti zvace, a najrealnija je auto pijaca u Bubnju, jer tamo ko ode i plati ulaz za svoj auto 10eur + gorivo, has i pice, nece da se zeza i da se kuci opet vraca tim autom, nego ce staviti realnu cenu............ a tebi @nemanjamirjana zelim da svoj auto prodas za cifru koju ti zelis i neka ti je sa srecom, pozdrav