Autor Tema: Procena u ceni za passata b3  (Pročitano 5976 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže petttar

• Old.Jr Member
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: Procena u ceni za passata b3
« Odgovor #20 poslato: Maj 04, 2011, 01:03:54 pre podne »
ko zna u cemu je bila caka...ali ipak mislim da je kvalitetniji b3 od b4...secam se da je cale hteo da kupi b3 97-98 godine,ali nestadose ispred zgrade za kratko vreme nekoliko vw i na kraju covek odustao...ukenjao se ko grlica... lollol lollol lollol

killah

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Maj 04, 2011, 01:41:16 pre podne »
B3 sa klimom koja samo treba da se napuni , podizaci stakala od koji jedan neradi....lampica od ABS gori stalno ali normalno koci auto.....e takav ima za 2000e

Kao mog da si opisao,samo ne gori lampica za abs...

Kupili smo ga uz pricu klima samo da se napuni i tako je vec oko 6-7 godina koliko je kod nas,zadnji desni podizac skripi i zaglavljuje,cuje se malo i servo pumpa ali sljaka... lollol

Van mreže shone357

• Full Member
  • Auto: Golf Mk2
« Odgovor #22 poslato: Maj 05, 2011, 01:08:08 pre podne »
Ma pazi sve je to relativno od auto do auta, stanje je vrlo bitno i to stoji, realn cena za passata B3 je od 1000-2000eur i to za najgoru i najbolju ponudu na trzistu, to sto neko kaze meni taj auto vrsi posao, dobar je, sve mu radi i tako dalje, taj nece prodati auto i nije prodavac, ja evo gledam sebi i jurim nekog Golfa mk2, pa ljudi svi za dobre ali nista posebne traze izmedju 2000-2500 soma, pa ja da imam 2500 soma kupio bih od komsije Golfa mk3 cabrio sa 17 alu felnama...... e to je ono sto ljudi precenjuju svoje automobili i postavljaju ih u klasu iznad, a to slozicete se nije normalnoi to nisu prodavci, nego neko ko i dalje zeli da vozi taj auto pa ako nekog uspe da predje pordace ga......... angry2
G T I - opaasna masina......

Van mreže nemanjamirjana

• VW Početnik
« Odgovor #23 poslato: Maj 05, 2011, 11:12:07 pre podne »
samim tim sto si reko da juris da kupis auto,jasano mi je zasto ovako podcenjujes i srozavas cenu auta,mislim da time nesces uspeti da srozas cenu i kupis sebi ocuvan auto, cek da te pitam ,a sto ti ne kupis neki "najbolji" od 2000e?? lollol lollol lollol lollol

Van mreže shone357

• Full Member
  • Auto: Golf Mk2
« Odgovor #24 poslato: Maj 05, 2011, 11:55:35 pre podne »
@ Nemanjamirjana
hehehheheheeheh, nije uopste tako kao sto kazes, prvo ja passata B3 ne bih kupio ni za 1000 eur da je dobar a to ne znaci da taj auto nije vrh, nego meni nije potreban auto takve vrste, tj toliko velik, sad trenutno bi mi Golf vrsio sve poslove biggrin, a nije istina da ja ubijam cenu nego kazem sta je realna cena, bas bi voleo da vidim tog sto je prodao passata B3 za 3000eur lollol....... Evo ako ces iskreno ti automobili su stari 20+ godina i te cenu su prenaduvane, moze da prica ko sta hoce ali je tako, za 3000 eur mozes da uzmes Venta, Golf 3, Passata B4, a voleo bih da ti sto prodaju automobile sa tolikim ciframa se zapitaju da oni kupuju auto da li bi dali tolike pare za to vozilo, mada svi automobili sto se prodaju na netu imaju vecinom naduvane cene bar za 20 posto, posto oglas ne kosta nista, a stoji na netu pa ako neko naleti zvace, a najrealnija je auto pijaca u Bubnju, jer tamo ko ode i plati ulaz za svoj auto 10eur + gorivo, has i pice, nece da se zeza i da se kuci opet vraca tim autom, nego ce staviti realnu cenu............ a tebi @nemanjamirjana zelim da svoj auto prodas za cifru koju ti zelis i neka ti je sa srecom, pozdrav mahac

G T I - opaasna masina......

killah

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Maj 10, 2011, 04:45:43 posle podne »
Maaaa uvezes cuknutu opel astru ili fiata mareu sa nekog placa u italiji za te pare,nema veze sto je krs ali je mladja duplo od passata ;)

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #26 poslato: Septembar 24, 2011, 02:24:23 pre podne »
Meni čovek nudi '91. karavan, 1.9 tdi, GL oprema sa odličnom limarijom za 2000 iljadarke, neregistrovan je, ali mislim da može još da se ubije cena jer retko ko nudi keš danas, svi neke trampe. Samo me zanima na šta da obratim pažnju kod ovog modela? Ima li neko bolno mesto specifično za taj model? Znam da kao i na mom (32b) znaju zadnja vrata da istrule, na ovom su odlična koliko sam video, za drugo ne znam?
nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve