@gedora
Jeste tako, evo trenutno imamo otac i ja Ducati 916 Sp, koji ima V2 motor, i da ti kazem, odusevljen sam performansama ali sto se odrzavanja tice to je haos. Zvuk ima u principu kao i svaki drugi v2, samo sto je malo bucniji zbog termignoni auspuha. Samo je zeznutno kod Ducati-a, sto on ima kaiseve u masini, i mnogo je skup i tezak za odrzavanje. Menjanje kaiseva je na predjenih 16.000km ili na svake 2 godine, a da bi se do njih doslo i da bi se zamenili, znas i sam da treba sve zivo da se rasturi. I ostali delovi su veoma retki i skupi. Znaci Ducati ima dobre performanse do odredjene granice i lep je kao pojava i to je to.
Do 200 km/h je u klasi sa 4 cilindra ( gsxr 1000, r1, cbr 1000 ) dok posle toga, polako gubi vodjstvo. Znaci 4 cilindra, nemas glavobolje i najbrzi si

A sto se ovakvih motora kao sto je ova hondica tice, mnogo je lepo videti ovako sredjen i lep primerak, s obzirom na svoje godine, kao sto je lepo da se vidi lepo sredjen i ocuvan mk1
@ Boba
Nemam 1098s, imam 916sp, ali drug ima 1198s, nema velike razlike u odnosu na 1098s, odlican je, ide kao metak, samo odrzavanje kao sto sam napisao je skupo dosta, kao i delovi.
Ako hoces, da ti dam broj da pozoves sutra mog oca, koji se najbolje razume u Ducati motore, javi mi na PP