CB 250 , 4 u liniji radi ko sivaca masina, vrti do 10, al nema u njoj zivota, msm kad sednes na motor i "zategnes" ga, a ono nista

Dobar je za po gradu only...
Drugar ima fireblade 900, skoro smo mu radili menjac kompletan, posto mu je srednja viljuska pukla u voznji, pa mu je picija dlaka falila da ostane bez glave, al se srecom snasao na vreme... komplet menjac, korpa i lamele 500 jura. Drugi drugar ima Suzu 250 single, 2 stroke, enduro, njemu smo menjali lezaje na radzi i u menjacu output kod lancanika, obuo mu street tires pa je dobar za zezanje po gradu...
Ja planiram da kupim CB 400 ili hornet 600 polovni i strojeni za japansko trziste, uvoz iz Japana, sat graviran do 180 only... Ili Katu 250 ili 350 (KTM

)
U Srbiji sam imao preko nekoliko dzora cehoslovackih, specijalki, CZetki, kao i preko nekoliko MZ-ETZ, cak i jedan TS, kao i elektronika,apendaja (do Jaja) sa L karikom i bla bla zanosenjem u to doba.
Ovde na Mlati sam imao 125, 2 u liniji cvajtak Benelli, vrteo je 11 i mogao da pici 150, al dzaba kad mu ram ko na bicikli, uvija se ko kurva, kasnije mi ga crnci drpili i zapalili, pa sam ga bacio na otpad. Yamahu RD 250, pa kasnije 350, looood motor al preterano trosi...
Busa je za postovanje, al' to je zadnji motor koji je za Maltu, nema ovde dzade za takav motor, mada ima likova koji ga poseduju...