Da ne pisem po tudjim temama vidim da ima slicnih pitanja ali ja imam vise otvaram novu temu i voleo bi da mi pomognete u odluci, imam pasat '87. dizel, karavan, bio je td pa je sad samo dizel, ali opet sam s*ebo motor ( 1l ulja na 200-300 km) a i mehanika je vec pocela da popusta, ceo prednji trap je u losem stanju, i posto stranca ne mogu da nadjem ni za lek, resio sam da ga malo sredim koliko mi finansije dozvoljavaju....pa za pocetak imam par pitanja na koje bi voleo da cujem odgovore od vas:
--- motor mi se ne isplati da radim jer sam kad sam radio proslu generalku prepravio od td na obicnog dizela, druge dizne i bos pumpa, turbina mi je crkla, pa hocu da ubacim komplet drugi drugi turbodizel, pa me zanima koliko je komplikovano da se ubaci 1.9td i sta sve treba da se prepravlja???Jer imam jedan 1.9td povoljno, ako je komplikovano za prepravku onda cu bolje da nadjem neki 1.6, mada znam da je moj drugar pre neku godinu ubacio 1.9 u golfa 2, ali nije sad u Srb da ga pitam...
--- prednji trap je u ocajnom stanju, komplet bi trebao sve da zamenim, od kojih sve auta se uklapaju delovi, dal samo od ovog 32b ili moze od "trojke" ili od golfova pase, i sta moze a sta ne?
--- kad vec radi sve ovo dal postoji nacin da se ugradi servo u ovaj model ili da i dalje vezbam misice u krivinama???
--- kako da sredim siber, uzeo sam auto sa zalepljenim siberom i do dan-danas nisam imao vremena da ga popravim, dal da se cimam ili da uzmem komplet drugi mehanizam (jedan lik mi kaze da su mozda neki kanali zapuseni,neznam kako to da ocistim, jedino da skinem siber),
--- kako da resim pitanje sa klestima kocnice, cuje mi se na desnoj strani sve vise da lupka kad idem, dal je uposte moguce ili i to moram komplet druga klesta da trazim???
--- ima li negde da ima stranac (karavan,dizel, boja nebitna kao ni motor mada je pozeljno da je dizel) sa dobrom sasijom i enterijerom da ne radim sve ovo nego da od dva napravim jedan???
dosta pitanja za danas sutra cu jos da postavim kad se setim

a evo slike da vidite pasata

p.s. Za sve one koji ce da mi kazu da prodam ovo i da kupij noviji, nek odustanu od ubedjivanja ne moze nijedan auto da se poredi s ovim za transport svega i svacega, osim kombija naravno... i zato ga ne menjam... a i nisam bas u nekoj povoljnoj finansijskoj situaciji