Ono sto je mene odusevilo je da nas je konobar bukvalno dvorio. mali baci kasiku on
donosi drugu, mali baci i tu drugu on ga uzme i ode sa njim. ja skocio reko, odnese mi covek dete... kad, animacija da bi roditelji mogli na meru da jedu... i td i td... Drugi put sam isao samo sa zenom...
Jel bacala kašiku?

e meni nikog bližeg nema od crnogoraca, ali nisu za turizam i tu dalje priče nema. Imao sam situacije da ih mrze da mi šlepaju opela. Recepcioner lokalac koji je pozvao svih 5 servisa u 19h i molio ljude da dođu da mi pomognu, niko nije hteo na kraju iznervirano kaže "Pa dečko majkumu zar nisi imao koji dinar više pa da ljetuješ neđe ko čoek, a ne u ovoj pišljivoj Crnoj Gori" Na kraju me neki iz Beograda šlepao do Budve koji se slučajno našao tu. Kad sam bio jednom sa drugarima, policajac u Bečićima krenuo da me bije ne znam ni sam iz kojeg razloga i srećom neka žena počela da vrišti, ljudi se skupili pa je prestao. Navodno je neko pomerio stolicu 2m u bašti, neki banalni razlog. Ma situacija koliko oćeš.
Što reče Vuk ideš bilo gde da si gospodin za svoje pare, a ne da te neko nervira.
Ima ljudi koje ljubavnice vode na more u CG, all inclusive, da je mene neka takva vodila i meni bi bilo verovatno super :D
Sto ljudi sto ćudi, sto žena dvesta...
Što se tiče seljanije u Grčkoj ja to gledam ovako. Sve agencije imaju lokalne vodiče, domaćine koji rade za više agencija. I zato oni gledaju gde najviše naši ljudi idu tj gde je najlogičnije da će da odu. Ako uzmeš da dok smo vadili vizu oko 400.000 žitelja Srbije traži Grčku vizu, ko zna koliko je sada. Naravno 90% ljudi će da opali na najbližu lokaciju mora, a to je okolina Soluna tj Halkidiki. Pre dve godine na Tassosu nije bilo skoro ništa naših, prošle godine kroz Limenas, samo se srpski čuo.
Kad si spomenuo prljanje. Golden beach, Grci na plaži skupljaju svaki pikavac, čuvaju plažu ko dnevni boravak. Prvi papir koji sam video bio je Akva Viva. Na paradise beachu nađem extra parking u ladovini borova i vadim igračke iz gepeka kad Smoki najlonske kese pored kola. U restoranu na rezervaciji išarano GROBARI, grafiti samo na srpskom. Da, Srbi otkrili Tasos.
Grčka je tolika zemlja da ne možeš za života letovati na svim dobrim mestima samo severnog (srednjeg) dela.
Bio sam ja prošle godine u B Crkvi i mesto je za svaku preporuku. Ja nisam mogao da verujem da tako nešto postoji u Srbiji.