Valja grcka, al ne ono poluostrvo de idu su sve nasi ljudi...vise stranaca ima u budvi nego tamo...grcka je kul ukoliko se ide na ostrvo...bio sam na krfu jednom i dva puta na kritu..i super sam se proveo..mada su cene bile mnogo jake, al jbg....ipak je to ostrvo, sta ces....bio sam u egiptu..niko se ne kupa u moru, osim muslimanki i to komplet u odorama, takoreci u ful opremi...spustio se jednom do mora i vise ne...blejaza je bila ceo dan u bazenima...i tu sam se super proveo...bio sam i u bugarskoj, cak 3 puta...prve godine smo isli jer je bilo bas bas jeftino, a ekipa i ja nismo imali nesto mnogo kesa....isli smo u nesebar..i tamo je puno nasih, al smo uglavnom izlazili u mesto pored suncev breg, i opet smo se ekstra proveli, i to za nepunih 200e za nekih 11 nocenja, znaci dzbalesku...onda smo bili 2 puta u suncevom bregu, mesto pored, malo skuplje al i lepse...sredjenije, cistije i mnogo mnogo vece...puno stranaca....
e sad uvek smo bili u apartmanima, tako da smo klopali il u restoranu il smo sami pravili nesto gajbi i kul je bilo...ne moze se porediti letovanje u resortu i ol inkluzivu, sa privatnim smestajem negde...pogledajte mirax group-ov resort u budvi...isto ful smestaj...
e sad...posto ortak ima gajbu izmedju budve i jaz plaze, idemo u budvu vcetvrti put za 6 godina, a treci za redom...cene su ok, iste ko u bgu, tako da smo navikli na malo jace...ljudima koji dolaze iz unutrasnjosti je to skupo, realno i jeste, al jbg mi smo navikli...idemo na mesec dana i vise, smestaj nam je bruka...kolima smo dole, tako da za kupanjac nije problem, idemo na koju god ocemo plazu..svaki dan druga...more je do

...same plaze u budvi su bzv, al ima blizu super mesta za kupanjac....provod je dole ekstra...posto iam 24goine nemam zenu, a kamoli decu, toe jedna od bitnijih stvari...kuca u kojoj blejimo je dalje od guzve, tako da mozemo i da odmaramo i da lumpujemo do mile volje...plaza ima na pretek, kako za zaebanciu, tako i za kuliranje i odmor...e sad dal neko voli crnogorce il ne, toe njihova stvar...ja nikad nisam imo problema sa njima, uvek su bili kul...u budvi ima i ciganije naravno, al postoje i mesta za dobar provod...
i jos jednom, nezahvalno je porediti resorte i privatni smestaj...ako oces nadrkano imas i u cg..idi u splendid pa ce biti do jaaja...menie ovako dobro...naravno kad budem imo i zenu i decu, trazicu neku drugu vrstu letovanja, a do tada ovo mi vrsi posao...
a sto se tice policije, nikad nisam imo nikakvih problema...jbg preticem preko pune, naravno da ce da me zaustavi, cirkas i vozis, moras da platis itd...al nikad me nisu cimali za gluposti, a vozim dole bez prednje tablice, full zatamnjen, mjuza uvek pici, malo ostrija voznja itd....prosle godine su me za 35 dana dole zaustavili samo jednom i to ujutru oko 3-4 kacmo isli u neki klub...
dole za pare koje bi potrosio za neki aranzman od 10,11,12 dana, boravim-odmaram se, provodim se preko mesec dana...i nikad ne stekamo pare, znaci klopa se, pije se, vozi se, peru se kola i sve sto ide uz letovanje...i dole mi je bilo najbolje...
tako dae po meni zakljucak ako ides sa zenom, devojkom, moze da se trazi neka malo mirnija kombinacija u nekoj severno africkoj zemlji ili zemlji EU, otici u neki resort il tako nestoi...
ako oces da se provodis, onda su to par mesta na grckim ostrvima,majorka,iica...al za to treba dosta love..i naravno cg, al striktno budva, jer je tamo najbolji provod...i nikako bez kola da bi moglo da se ide na bolje plaze, ipak se treba i malo okupati...
ja idem dole za nedelju dana i bice mi do jaaja