Nisam vozio u servis, samo sam primetio u voznji da ne vuce kako treba. Radi motor lepo na leru i u voznji nema nikakvih simptoma osim da ne vuce kako treba. Onako laički mi to govori da je motor dobar, dizne dobre, ali ga nesto jebava, turbo, mozda ne otvara lepo, maf, n95…. Jebem li ga, razmisljam se da ga ipak uzmem pa da ga radim

Ima u desnom xenon faru malo prasine, kaze da je to jer mu nisu lepo zatvorili far pri promeni sijalice, to verovstno moze da se izduva necim… Trebao sam prvo da pogledam onog Arl u okolini Leskovca, jer mi je dosta vlizi, ali me za njega nesto ne greje sunce. Da vidim njega pa da prelomim. Ja sam mu ponudio 3000e on kaze 3200e zadnja, nema sanse, a posle mi salje poruku jebi ga mogli smo da se dogovorimo, da se nadjemo na 3100e. Dao bi ga za 3000e garant, sto mi je stvarno max za taj auto. Morao bih da ulozim u estetiku malo, da sredim motor, i da mu uradim veliki i mali servis. Ima samo jedan kljuc tako da i kljuc da napravim, dosta mu je 3000e i mislim da ovakvu ponudu vise nece da ima

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro