Ti si covek ocigledno nedokazan i neces da priznas kad pogresis, ali Boze moj, samo potvrdjujes sve predrasude o taksistama.
Naravno da su tim ljudima koje znas plate po 2000e (cudi me da imaju i toliko) kad rade kao vozaci kamiona, medicinske sestre itd. Je l' znas nekog ko radi IT, nekog inzenjera, menadzera, koji pritom govore jezik gde radi kao maternji govornici? Kolike bi bile njihove plate?
Znas li ti koliko je Rumuna, Bugara, Srba, Bosanaca, Hrvata, Poljaka itd. otislo na zapad u poslednjih 20 godina? Za isti posao ce Nemac Srbina da plati bar 30% manje jer mu se moze. Da ne pricam sto sve te poslove koje obavljaju nasi ljudi, Nemci uglavnom nece ni da rade. Mi im i smanjujemo prosek plate. Da je stvarno prosek plate 2000e, ko bi to u Nemackoj kupovao kola od 50 000e? Isto kao sto je u Srbiji prosek ispod 500e, a u Beogradu zvanican prosek preko 700. A mi nemamo imigrante da nam rade za male pare.

Savetujem ti da se bacis na guglanje, mozda bi nesto i naucio, informacija je zlato 21. veka, ja zivim od toga.