Imao sam alfu 156 1.9 jtd 116 ks, 3 godine, presao sa njom 80000, zamenjeno sve ispod haube osim motora, poluosovine crkavale na svakih 20k km, trap na svakih 25 i to kompletan, turbo 3 puta, zamajac i set kvacila 2 puta, nije bilo kvalitetnih delova, kvacilo sam kupovao u skupljoj varijanti i nije izdrzavalo, na kraju sam je prodao za 650 eura bez trunke korozije, sa kozom netaknutom lepa kao lutka, ne znam u cemu je problem ali ja nisam uspevao da nadjem kvalitetne delove a ni kvalitetne majstore za nju, motul ulje sam sipao, veliki servis uradio odmah, sa vagenom je neka druga prica, lakse je za odrzavanje jer ih bolje poznaju, alfa mi je bila na vanrednom servisu na svake dve nedelje, kroz te 3 godine kostalo me je samo odrzavanje preko 4000 eura, nedostaje mi direktan volan, upravljivost i osecaj snage koji u pasatu iako je jaci ne osecam i nije ni priblizno vozacki auto kao alfa ali sta je tu je, da je bilo po mome vozio bih 159 ili djulijetu sada, ali bih bio verovatno razveden [emoji23] mozda sam ja samo naisao na los primerak, mada do poslednjeg dana od servisa do servisa nije trosila ulje, ali je curelo ulje iz menjaca, crko ventilator kabine, reostat, klima misteriozno gubila freon na svaka 3 meseca, jasno mi je, star auto 2003, ali kod mene je bio odrzavan i nije mi uzvratio tokom eksploatacije....
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока