Kad je vec takva situacija, onda cu ja da izlozim sta me tisti, sta mi muku i baru ispod auta stvara

Radio sam zastitu ispod mog tourana, rodjenog švabe, voženog u Austriji, po beckim sumama.
Ovo sa zastitom je uvod za koji mislim da je i uzrok lokve vode...
Pre nedelju dana poce da mi svetli zuta lampica u obliku brisaca i bacim ti ja pogled u svapsku knjigu, kad ona kaze to ti je nesyalo tecnosti za vetrobrane.
Posto ne volim kada mi nesto "svetli" skoknem do "Perle" i kupim 5 L tecnosti koja ide u -20.
Ne budem lenj i malo iznad "Perle" stanem, podignem haubu i pocnem sipati tu dragocenu mirisljavu tecnost. Nikad kraja sipanju, ode sigurno vise od 4 litre, a ja se nesto zamislio i zubor vode me gotovo uspavao, a bio sam u nekim spicastim cipelama pa kad sam se trgao, a gkava obesena ka asfaltu, imam sta i da vidim, oko mojih spicastih cipelica tece potok neke plave tecnosti, mirisljave kao sto je prodavacica govorila i nije me zeznula.
Ja ti opet ne budem lenj i bacim pogled iza mog auta da vidim da se mozda jos neko nije iza mene parkirao i sipao isto tecnost za pranje stakala... Na moju veliku zalost, ja sam bio sam na tom putu, nigde zive duse, a taman sam se ponadao da nije problem u mom ljubimcu, nego u necijem drugom, ali sam tu silno pogresio. Iz mog ljubimca izlazi tecnost koja "zivot znaci", tecnost bez koje se ne moze u ove sumorne kisne, blatnjave dane.
Srce je na trenutak stalo, krv se zaledila, pomislio sam u sebi, jaoj kuku meni jadnome pa ja cu morati kod majstora moga da vodim mig ljubimca jer mu nije dobro.
Šalu na stranu, sumnjam da je posuda negde pukla ili se mozda neko crevo izvuklo, a uzrok je moj majstor broj 2, ili ti limar koji je skidao zastite oko tockova ne bi li mog ljubimca isprskao svuda i zastitio ga od sirenja korozije koja ga je napala odozdo. Sumnjam da je on ili izvukao pa nije bas najbolje vratio neko crevce ili je mozda čuknuo pa je pukla posuda u tom dodnjem delu. Cuo sam da posuda ima i deo koji se nalazi kod tocka i koji nije vidljiv iz haube.
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka