Draga, cenjena i poštovana koleginice LL (

oslovljavaću te sa LL jel ti za mene na ovom forumu imaš status koji RR ima u svetu automobilizma.

ovo shvati kao kompliment, nadam se da si shvatila šta je pisac hteo da kaže obzirom da baratam muškim pojmovima

)
Pre svega dobijaš jedan veliki + od mene jer si se ponosno pohvalila da si nekada vozila YUGO

... To ovde mnogi kriju kao zmija noge ...
Što se tiče veš mašine BEKO, ja sam sa njom prezadovoljan. A znaš zbog čega

... Pa zato što sam se pre kupovine iste prijavio na ana.rs forum i tamo dobio savete za koji mode da se odlučim, koliko obrtaja da ima centrifuga, da li mašina ima program za mix pranje crnog i belog veša ...
Tako da ima i nas zadovoljnih kupaca ... ali poenta je da se o proizvodu treba informisati pre kupovine a ne tek posle jel je onda obično kasno.
Isto tako, niko mi odavde nije mogao pomoci da narucim kisu na dan kupovine da vidim da li negde curi u autu pa da i sopstvenim ocima to vidim
Grešiš draga LL ... možda ti drugi ne bi mogli pomoći ali bih ti ja pomogao, i to sa zadovoljstvom.
A jel znaš kako ... pa tako što bih te posavetovao da auto sa panorama krovom odvezeš u perionicu i direktno sve otvore ispuškiraš sa 1 žetonom. A onda bi, uprkos tvojim godinama i iskustvu, saznala da manje boli 100 dinara koje si pukla za žeton naspram 100e koje ćeš dati majstoru za popravku

...
Blam te da uvališ auto drugome

...
Pa vidi, tako je mislio i predhodni vlasnik. A kada je bacio na papir sve moguće troškove u najavi zbog poplave u kolima, ista je uvalio tebi.
Da li ti gori lampica od er begova na tabli ... Rekla si da su ti jastuci puni vode, ko zna da li rade uopšte. Za početak se raspitaj koliko košta njihovo vraćanje u život.
A usput pitaj i za cenu kompa, čisto da imaš razlog više da ga prodaš nekome drugom.
U svakom slučaju sad imaš nas pa će ti biti lakše.
A i mi imamo tebe

... a imamo i temu o veš mašinama pa bih voleo da čujem neki tvoj savet i predlog u vezi praška koji koristiš

...

... Rodjaci, aj sad svi koleginici LL da date po jedan veliki + u dnevnik. Da je malo oraspoložimo i olakšamo joj muke

...