Abre Paul, leba ti ne troluj vise. Oglas sam skinuo sa PA jer mi nude 2000e za Lupo a ne pada mi napamet da ga dam za te pare jer je sve na njemu od potrosnih
delova novo. Nista u onom oglasu nisam slagao. Ne znam odakle ti da nisam zadovoljan Lupom, delove sam menjao jer hocu da sve bude perfekt. U oglasu je bio i racun na 450e za jebena 2 amortizera, tako da nisam krio koliko je auto skup za odrzavanje, takodje sam naveo i da je auto prebacen na manuelni menjac, i da je to samo plus. Zatim, ako pogledas moj post, videces da je rec o šali i ničemu drugom... Nisam nikako nabacivao svoj oglas, koji moze slobodno i da se brise. Jedno rame od aluminiuma za 3L mislim da
je oko 200e, nisam tacno siguran..
Evo ozbiljno da odgovorim coveku. Savet da uzme 1.4Tdi, moze i 3L ali samo manuelni. Od automatika treba sa bezis kao djavo od krsta. Zamene postoje za skoro sve, samo treba malo da se procacka. Sto se tice polovnih delova, ima lik iz Zemuna koji uvek ima delove za 3L, motor, menjac, delove karoserije, po Ok cenama, reci ga 20-40% skuplje nego da je obican Lupo....Svu paneli su od aluminiuma, i prednja maska, branik i vezni lim je razlicit u odnosu na standardne. Vidjao sam po oglasima lupani 3L automatik, gde su stavili od obicnog lupa krila, haubu, masku i sve drugo....Ja nisam morao kupiti ona 2 prednja amortizera original, jer ima zamena. Za nosace motora sam nasao zamenu, za dobose takodje, diskovi su standardni, zadnji amortizeri takodje, set kvacila ima Luk i Sachs, po standardnim cenama, veliki servis kosta kao i za bilo koji Tdi i to je to...
Moj auto nikome nisam hreo da uvalim, daleko od toga. Trazio sam 2200e za auto sa 4 nova amortizera. prednji orig. zadnji Kayaba, kompletno zamenjenim kocionim sistemom, velikim servisom, novim setom kvacila, 2 seta tockova sa
odlicnim gumama, novi farovi, akumulator, presvlake iz Vajs&Co placene 90e, Mfd sa emulatorom, remap na 85ks, sitnice tipa Gti papucice i plus je auto komplet u prvoj farbi i nikada nije ni zakačen, sto je stvarno gotovo neverovatno.. Svi koje sam do sada imao i mladji bili su manje ili vise zafarbani. Motor potrosi pola litra ulja na 10000km i radi kao satic... Auspuh i odozdo je bez korozije, sve top kao sto je i normalno za VW koji nije vozen islod Alpa...To je bio najbolji Lupo u oglasima garant, samo je cena ocigledno jaka, ljudi ne veruju da je zaista zamenjeno sve sto kazem, a neki misle da je auto los cim je toliko stvari menjano, a da ce oni kupiti nesto 2002g i da nece da menjaju nista... Ahaa.. I ne znam od
kada su ovde na forumu ljudi koji cecito nesto menjaju i doradjuju nezadovoljni

Vozio sam Lupo 1.4Tdi, ima poznanik, i vozio sam 1.4 benz, i ne mogu se porediti sa 3L ni po performansama ni po potrosnji. 3L je mnogo brzi, i ima menjac extra sa dugim hodovima tako da ide 160 na oko 3100rpm. Autic je izdrkan, ali ga je zadovoljstvo voziti...
Stanislave, preterano sereš!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro