Ne treba nista nagadjati i gledati u kuglu, kao sto se ne treba ni koristiti copy/paste znanjem. Sto kaze ovaj momak, nelogicno je da je generalna 400 e, a on ga prodaje za 500. A to nije retkost da se desi. Da ne verujes, prodaju tako ljudi. moj otac je ako prodao starog Audija 80 kocku. Sredio mu motor, pa limariju. Ali nije mogao da ga proda nikako za onoliko koliko on stvarno vredi. Dzabe sto je u njega ulozeno, njegova cena je ta, ako mislis da ga prodas i kraj.
Ljudi misle, hajde za sebe da ga urade, da bi se vozili. I onda shvate da su pogresili, jer su ulagali u star auto. I onda rese da ga prodaju. A ja sam jedan od onih koji misle da je bolje da je dobar limarijski, nego motor.
Ja ti sve ovo pricam, jer vidim da si odabrao da hoces delimicno sredjenog golfa, a ne da ga ti sam od pocetka sredjujes. Ali znaj da ces uvek imati tu nedoumicu kako je uradjen motor i limarija. Motor na oko moze da bude super, a sta je unutra, pitaj Boga. Novi klipovi iz prve ugradnje nisu sigurno.
Zato jedino sto mozes sa obzirom kakav auto zelis da kupis je, da kada vidis da je na slikama dobar, da se ne sluzis puno logikom tipa generalna je kostala 400 evra on ga daje za 500 i slicno. Nego da odes da ga vidis i probas. Ako se u odredjeni deo auta ne razumes, povedi ko se razume, pa neka ti pomogne. Ako procenis da je dobar i dogovoris se sa prodavcem oko cene, kupis.
Mada ja tako ne bi radio nikad. Ja bi gledao da ga nadjem za sto jeftinije, pa bi ga ja posle sredjivao, iz razloga sto ne mogu da budem siguran sta je uradjeno i kako je uradjeno dok ga ja licno ne uradim.