Hvala momci na odgovorima,stvarno ste ljubazni

a i vidite da zelim da budem jedan od vas :D

ma svestan sam toga,ali razumem se da u 99% slucajeva prepoznam ,o kakvom radu(metal,boja git,udaraci, menjani delovi)rec ,u to se razumem za ovih par meseci sto se informisem,od ljudi drugara,ucim dosta,kako prepoznati dobar motor fore sa cepom za ulje,pa sa meracem goriva,pa za dobre koseve i rubove ,a onaj beli mi je isto sumljiv na jednoj se vidi da pusta,bogovski na glavnom varu kod kosa (slika gepeka)................. ali i dalje me bije u pojam .... da li golf 1 ili....2 (naravno 1.6d? pare nisu neki problem
problem je sta ?!
stavljao sam na papir:
golf1
lepsi je od dvojke(barem meni) hit je
malo ima dobrih primeraka(na prodaju)
nema sta da se pokvari
motor i limarija stari
ja sam cudan lik,volim jednostavno GOLF 77 me razume sto posto
golf2
noviji ali meni ruzniji
manje vise istoizvozan kao kec...
delovi isto kostaju
kao udobniji od keca
manje generalnih dobio od keca..

ubice me razmisljanje...
svestan sam da su puno presli,da ima malo dobrih,da su izakani,ali ne znam,zelim da ih imam pa bar 10-15 godina,da se uzdam u njuh da ulazem ali brate da se vozim kao gospodin covek,da ne stajem,da kad bude trebalo dam za gnerealnu (ili sta vec ozbiljnije) stavrno bih brinuo i uvek jesam ali ta ljubav nije bila vracena od drugih kola(francuza ,prvih vlasnika)
nebih da pojedem

g,,,ako uzmem mator auto,ali opet lep mi je ..
neznam,ajde da cujem neka vasa misljenja ?
da ako naletim na full ocuvanog keca MK FABRIKA... da ga uzmem ? ili ako naletim na nekog golfa za 800e da ga zumem...?
ne znam ni sam,,,izvinite ako smaram :34 ,ali vidim da znate sve o ovome i vi ste razbijali glavu o ovim stvarima,pa vas zato pitam
GOLF 77 majeki mi si maher i hvala dejane21