gresite malo sto se cene tice,videcu ako imam vremena da okacim slike da vidite kako izgleda auto,inace na mobile.de za 5000e ne mogu da nadjem audi a4 sto je od 2001-2004 godista sline a da je sve ok,i da nije puno presao,a ne ovaj koji je u totalnom full-u auto,presao je jos 150000km,ona sline sedista sa kozom i alkantrom,navigacijom i da ne nabrajam ostalo,a takav auto sigurno nema za te pare,a i kad sam trazio auto stavio sam da mi izbaci automobile koji su u minhenu i 200km od njega,a za taj auto je stojalo da je u minhenu,samo sto nije bilo telefona, ni nicega,ja sam poslao mail cisto onako da vidim da sta i kako,da bi sutra dan taj oglas bio izbrisan sa oglasa,isto tako u prva dva mail-a nikakva prica nije bila o tome da ja uplacujem 4000e,ili bilo sta,vec je bila prica da se nadjemo na pola puta,na sta sam mu ja odgovorio da dodje i u minhen i da cu ja da mu platim troskove za gorivo i ostalo,na sta je on odgovorio da ne moze da dodje u minhen vec u taj grad koji je ne znam ni ja tacno oko 100km od minhena,i stalno neke fore,izmisljao...pile voleo bih i ja da nije prevara,i bio sam spremam odmah da uzmem taj auto,a taj isti auto kod nas vredi oko 9-10000e