Autor Tema: Kupovina automobila - saveti, iskustva, preporuke...  (Pročitano 1227563 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Corrado G60
Odg: Kupovina automobila - saveti, iskustva, preporuke...
« Odgovor #800 poslato: Oktobar 20, 2012, 04:48:20 posle podne »
 @Pile je u pravu, nije to prevara to je realna cena za taj automobil. Pa mi Srbi smo najveći prevaranti pa majku rođenu bi zajebali lollol

Van mreže sreckoas

• Master Member
« Odgovor #801 poslato: Oktobar 20, 2012, 05:04:34 posle podne »
gresite malo sto se cene tice,videcu ako imam vremena da okacim slike da vidite kako izgleda auto,inace na mobile.de za 5000e ne mogu da nadjem audi a4 sto je od 2001-2004 godista sline a da je sve ok,i da nije puno presao,a ne ovaj koji je u totalnom full-u auto,presao je jos 150000km,ona sline sedista sa kozom i alkantrom,navigacijom i da ne nabrajam ostalo,a takav auto sigurno nema za te pare,a i kad sam trazio auto stavio sam da mi izbaci automobile koji su u minhenu i 200km od njega,a za taj auto je stojalo da je u minhenu,samo sto nije bilo telefona, ni nicega,ja sam poslao mail cisto onako da vidim da sta i kako,da bi sutra dan taj oglas bio izbrisan sa oglasa,isto tako u prva dva mail-a nikakva prica nije bila o tome da ja uplacujem 4000e,ili bilo sta,vec je bila prica da se nadjemo na pola puta,na sta sam mu ja odgovorio da dodje i u minhen i da cu ja da mu platim troskove za gorivo i ostalo,na sta je on odgovorio da ne moze da dodje u minhen vec u taj grad koji je ne znam ni ja tacno oko 100km od minhena,i stalno neke fore,izmisljao...pile voleo bih i ja da nije prevara,i bio sam spremam odmah da uzmem taj auto,a taj isti auto kod nas vredi oko  9-10000e

Van mreže iSpirit

• VW Početnik
  • Auto: Nemam trenutno
« Odgovor #802 poslato: Oktobar 20, 2012, 05:10:35 posle podne »
Koju verziju uzeti i sa koliko konja je najbolji,a kod gti varijante,da li uzeti 16 ili 8v?

Van mreže Djole GL

• Full Member
  • Auto: VW Golf 3
« Odgovor #803 poslato: Oktobar 20, 2012, 05:50:49 posle podne »
GTI   16v   abf     wub wub wub
It is not just tuning - It's a LifeStyle

Van mreže iSpirit

• VW Početnik
« Odgovor #804 poslato: Oktobar 20, 2012, 05:57:47 posle podne »
koliko trosi gti 150 konja plina sa klimom po gradu i koliko su dobri motori?Kako da znam i sta je to abf?

Van mreže Nikola Calasan

• Master Member
  • Auto: Bmw e91 320d
« Odgovor #805 poslato: Oktobar 20, 2012, 05:59:36 posle podne »
abf je 2.0 16v 150 ks...pa trosi jedno 13l plina sigurno sa klimom po gradu...ja bi u abf stavio iskuljucivo sekvent plin

Van mreže iSpirit

• VW Početnik
« Odgovor #806 poslato: Oktobar 20, 2012, 06:03:13 posle podne »
Hvala na odgovorima.Na sta obratiti paznju pri kupovini automobila?

Van mreže Nikola Calasan

• Master Member
  • Auto: Bmw e91 320d
« Odgovor #807 poslato: Oktobar 20, 2012, 06:04:55 posle podne »
na sve :) od trapova, motora, menjaca, klime, limarije itd, sve moras proveriti

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #808 poslato: Oktobar 20, 2012, 06:36:21 posle podne »
Sad lepo napisi koji auto! Trojka ili dvojka???

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #809 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:21:33 posle podne »
gresite malo sto se cene tice,videcu ako imam vremena da okacim slike da vidite kako izgleda auto,inace na mobile.de za 5000e ne mogu da nadjem audi a4 sto je od 2001-2004 godista sline a da je sve ok,i da nije puno presao,a ne ovaj koji je u totalnom full-u auto,presao je jos 150000km,ona sline sedista sa kozom i alkantrom,navigacijom i da ne nabrajam ostalo,a takav auto sigurno nema za te pare,a i kad sam trazio auto stavio sam da mi izbaci automobile koji su u minhenu i 200km od njega,a za taj auto je stojalo da je u minhenu,samo sto nije bilo telefona, ni nicega,ja sam poslao mail cisto onako da vidim da sta i kako,da bi sutra dan taj oglas bio izbrisan sa oglasa,isto tako u prva dva mail-a nikakva prica nije bila o tome da ja uplacujem 4000e,ili bilo sta,vec je bila prica da se nadjemo na pola puta,na sta sam mu ja odgovorio da dodje i u minhen i da cu ja da mu platim troskove za gorivo i ostalo,na sta je on odgovorio da ne moze da dodje u minhen vec u taj grad koji je ne znam ni ja tacno oko 100km od minhena,i stalno neke fore,izmisljao...pile voleo bih i ja da nije prevara,i bio sam spremam odmah da uzmem taj auto,a taj isti auto kod nas vredi oko  9-10000e

upravo to srecko ... prvo krene prica da se tebi kao kupcu izadje u susret da te opipa malo jesi li zainteresovan a onda kad vide da si zapeo za auto pocne slaganje kao ne mogu nije auto tu auto je na servisu ajde posalji pola/cio iznos .... iznenadili bi se recimo koliki procenat npr. Čeha se upecao na tu foru i poslao pare (kad su duduci) nekome u Njemačku za auto koji i ne postoji a to što  je oglas obrisan samo potvrđuje moju priču

ne kažem da je to uvijek ali minimum 90% oglasa na mobile.de na kojima piše "private seler" nema broja telefona ... hmmm malo sumnjivo? Da ne pričamo da je cijena sumnjiva .... da pregovor sa prodavcem obično na savršenom engleskom jeziku ima sasvim drugi tok posle par mailova, da su slike auta pomalo nerealne ... da auto iz pravila nikad nije tamo gdje se u oglasu navodi da jeste

inače ovo što kolega Pile kaže je tačno al za ENGLESKU!!!! Tamo auta jesu jeftinija i potpuno vjerujem u ovu priču da je taj lik na kraju za 1900e sebi kupio jako moćnu mašinu, pa ja sam nalazio Octavije dvojke 2,0 TDI u ful opremi stare par godina za nekih 3ooo funti ali auta u besprekornom stanju sa cca 50.000milja na satu a još jeftinija su blago oštećena auta ... gore pomenutu octaviju možeš nabaviti za 1000 funti ako je čuknuta ... ali to je engleska i to se ne odnosi na druge države u Evropi jer u engleskoj se auta nova kupuju da kažemo ko alva a sa polovnima nemaju đe (sem ne baš jakog izvoza u zemlje slične njima po volanu) i onda automatski pada cijena polovnim autima jer nemaju ih đe ... i onda se takva auta izvoze u EU za djlove ili u naše zemlje đe je još dozvoljeno takvo auto registrovat i preradit ... što se i kanim da u budućnosti neđe odradim za sebe i tako uštedim par soma eura

eto malo skrenuh sa teme al nećete zamjerit

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #810 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:42:39 posle podne »
Taj audi A4 sto Srecko hoce,on je od 1000-2000 funti i to u extra stanju i sa mnogo lepom opremom u Engleskoj. To je prava cena za auto star 7-8-9 godina.

Van mreže cicero

• Master Member
  • Auto: BLACK RR_LINE
« Odgovor #811 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:49:39 posle podne »
kupio bi engleza pasata  b5.5 kao moj srebrni , ima li ko da doteruje,prodaje
NEMCI KAD NAPRAVE AUTO I RAT NAPRAVE DA BUDE SVETSKI

Van mreže Miro MNE

• Master Member
« Odgovor #812 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:55:42 posle podne »
Taj audi A4 sto Srecko hoce,on je od 1000-2000 funti i to u extra stanju i sa mnogo lepom opremom u Engleskoj. To je prava cena za auto star 7-8-9 godina.

e jbg jedno je realno jedno je tržište al tačno oko 2000 funti može da se nađe takav ako ne i bolji ;)

što će ti cicero duplikat :D?

Van mreže cicero

• Master Member
  • Auto: BLACK RR_LINE
« Odgovor #813 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:57:36 posle podne »
treba mi,kombinacije,kombinacije:D
NEMCI KAD NAPRAVE AUTO I RAT NAPRAVE DA BUDE SVETSKI

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
  • Auto: Corrado G60
« Odgovor #814 poslato: Oktobar 20, 2012, 10:38:27 posle podne »
@Miro MNE, Pile je rekao da je kupio za 1.900 funti tu moćnu mašinu a ne evra a to je 2.400 evra biggrin

@ iSpirit, ako ti brzina nije tako bitna onda uzmi definitivno 8v, dosta je motor izdržljiviji, može dosta km da pređe a i mnogo je jeftiniji za održavanje a ako hoćeš malčice brži auto onda 16v.

Van mreže cDa

• Hero Member
  • Auto: Škoda Octavia mk4 1.5 TSI
« Odgovor #815 poslato: Oktobar 20, 2012, 10:52:29 posle podne »
Momci, mala pomoc, hocu da uzmem G. peticu, gledao sam malo oglase pa se odlucio da pitam coveka koji uvozi.. Prvu peticu koju mi je nasao je 2005to, bila u ok stanju, ali sa dosta ostecenim sedistima i tasterima(klimatronik,svetla), sledeca koju je pronasao je ok, ali 2004 god, cena sa dostavom oko 7200-7400.. e sad sledi pitanje, da li se moze pronaci golf u ok stanju, 2005-2006 1.9 sa 105 konja, ili 2.0 do 6500 eura?
pronasao sam jednog u bg na oglasima, planiram da ga sutra nazovem, sta mislite? http://www.polovniautomobili.com/oglas2650622/volkswagen_golf_5_19_tdi/

hvala na savetima unapred!

Van mreže Miro MNE

• Master Member
« Odgovor #816 poslato: Oktobar 20, 2012, 10:59:57 posle podne »
@Miro MNE, Pile je rekao da je kupio za 1.900 funti tu moćnu mašinu a ne evra a to je 2.400 evra biggrin

kad je auto takvo kakvo ga je opisao tih 500e više je zanemarljiva sitnica :D

Van mreže DzonyVw

• Full Member
« Odgovor #817 poslato: Oktobar 20, 2012, 11:06:04 posle podne »
Momci, mala pomoc, hocu da uzmem G. peticu, gledao sam malo oglase pa se odlucio da pitam coveka koji uvozi.. Prvu peticu koju mi je nasao je 2005to, bila u ok stanju, ali sa dosta ostecenim sedistima i tasterima(klimatronik,svetla), sledeca koju je pronasao je ok, ali 2004 god, cena sa dostavom oko 7200-7400.. e sad sledi pitanje, da li se moze pronaci golf u ok stanju, 2005-2006 1.9 sa 105 konja, ili 2.0 do 6500 eura?
pronasao sam jednog u bg na oglasima, planiram da ga sutra nazovem, sta mislite? http://www.polovniautomobili.com/oglas2650622/volkswagen_golf_5_19_tdi/

hvala na savetima unapred!
Moze,moze samo nemoj da zuris... Gledaj da nije pohaban unutra, i kad budes kupovao auto odvezi ga negde na pregled, ustedeces sebi brdo para i zivaca. Daj 2000 dinara i budi miran,to ti je moj savet . Pozz i sa srecom
Vreme leti,vreme leti Danijela ti se seti,jednog momka ispod breze ako neces nema veze !!!

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
« Odgovor #818 poslato: Oktobar 20, 2012, 11:54:08 posle podne »

kad je auto takvo kakvo ga je opisao tih 500e više je zanemarljiva sitnica :D
Odradim ja papire za STI-a,odrade gore u Londonu tehnicki i procenu vozila na tu cifru i ovde prihvate sve lepo,auto na brod i ovde stigne za 28-29 dana. Dodje auto na carinu,kad su videli nasta lici,pocne sranje.Oce novu procenu da rade po njihovom katalogu i tako cika pilletu procene auto na 9000 dollara pa 100% carina pa jos neki luksus i platim ja sve to oko 11000 dollara i popizdim i prodam posle 5 dan auto,jednom sam ga provozao samo. Lopovska drzava. Auto trebao da me kosta oko 7000 dollara a izasao me skoro 15 . Jeb ga.

Van mreže bokivs

• Sr. Member
  • vorsprung durch technik
« Odgovor #819 poslato: Oktobar 21, 2012, 02:39:05 pre podne »
moje misljenje-pile je u pravu. 2005 godiste je mator auto, ma sta ko da kaze, i to vredi tacno koliko je napisao. to sto je nama taj auto perverzija, ne znaci da je dobar. i u pravu i za mail koji je srecko dobio-niko mu nista unapred trazio nije, osim dokaza da ima pare. ne kapiram vas, jel bi se vi cimali od subotice do vranja ako niste sigurni da neko ima kintu da vam da za auto?!
na 90 strana serete i izmisljate toplu vodu