pa recimo ako pusis i jedes masne pljeskavice svaki dan, naravno da ce da ti nadju holesterol i smetnje na plucima, ali bezveze je da kad ti sve to nadju, a ti se cudis PA KAKO?
Uzeo si taj auto, nije mi jasno da nisi znao da moze da trosi toliko uz sve ono sto sam ti naveo.
"Samo" treba neko da ti kupi menjac. Pa to moze NIKAD da se desi. Vec ga prodajes neko vreme i kad ga prodas dodavaces neku razliku i to sve pod uslovom da ti vise trosi zbog menjaca. Zamisli sve to uradis i opet ti vise trosi iz nekog drugog razloga. Kapiras?
Ja da sam na tvom mestu, prodao bi auto ili menjao za nesto sto mi odgovara, ali prvo bi se dobro raspitao sta mi odgovara.
1.8T sam uzeo nakon dosta citanja i raspitivanja oko tog motora. Nisam hteo Passata, nisam hteo dizela, nisam hteo 3 vrata. Video sam par. Raspitao se o 1.8T motoru, koji su kvarovi u najgorem slucaju i koliko kosta, stavio na papir i mislim da mi je to najbolja solucija. Ne kazem da sutra ne znam sta moze da mi se dogodi sa tim motorom, desava se i najnovijem, ali znao sam sta hocu da uzmem i kako se uopsteno ponasa.
Kod tebe je sve obrnuto. Kupio si auto za koji nisi znao koliko trosi, ocigledno ti ne odgovara i sad pravis sebi vise posla nego sto resavas situaciju.