Imam Passata B5.5 2003 god, i desilo mi se da se suvozaceva vrata nisu htela otvoriti. Tako je trajalo jedno 3-4 meseca. Citajuci na net, a i ovaj forum, ukapirao da je do modula problem. Kupio sam nov. Problem je bio sto vrata uopste nisu htela da se otkljcaju, pa je sa tim i problem bio kako prici, skinuti tapacir i sve ostalo...
Mucio sam muku trazeci majstora koji bi mi bar realno predstavio sliku sta i kako to odraditi. Jedan mi je pricao da sacekam da se sama otvore, da ukoliko bi isao iznutra da se rasklapa tapacir bi morao da se lomi. Drugi kaze ne, ali je zato rekao da sama ruka bi kostala oko 70 eur...
Inace vrata na suvozacevoj strani nemaju bravu koja bi mogla to otkljucati. Pokusavao sam sam sve, od toga da lupam jace po njima u kombinaciji da na daljinskim pritiskam otkljucavanje. Nista nije pomoglo.
Sa brave sam skinuo onaj plasticni ulozak gde bi trebalo da ide kljuc, na tom mestu ima rupice koje drze ulozak pa sam ih iskoristio za WD-40. Naprskao, sacekao minit-dva, probao na daljinskom da otkljucam i gle cuda, uspeo sam. Ne znam sta je bilo ali sad radi sve kako treba.
Ostaje mi nov modul koji nisam iskoristio, nadam se da i necu.
Da li je mozda u pitanju da mikroprekidaci se "ocistili" ili sta vec?
Praticu stanje ovih dana da vidim kako ce vrata da se ponasaju.