Autor Tema: kuda na godisnji odmor?  (Pročitano 13747 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ZOKI GTI

• Full Member
  • Pol: Muškarac
    • http://kiza
Odg: kuda na godisnji odmor?
« Odgovor #40 poslato: Jul 05, 2010, 11:39:58 posle podne »
ja idem u banovce ;)
zovi i mene :)))

jel to neki skup u Banovcima? dolazim i ja.. biggrin
Some say that even if he takes off his helmet, you still can't see his face....
all we know is, he's called the STIG!

Van mreže kubanac

• .:: Vozim Biciklu ::.
  • Hero Member
  • No Syncro, No Fun!
  • Auto: VW Golf MK2 Syncro
« Odgovor #41 poslato: Jul 05, 2010, 11:48:19 posle podne »
A sta kazete za Pag, Hrvatska? B)
« Poslednja izmena: Jul 05, 2010, 11:53:02 posle podne od strane kubanac »

Specijalni, ajde glavu malo pod haubu poceo si da ispoljavas svoje godine

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
« Odgovor #42 poslato: Jul 06, 2010, 12:04:56 pre podne »
ne pokazujem ja ni auto ni tike ni tresu,ko ni vecina ljudi tamo...na plazu idem u japankama i nba dresu, a uvece...hm...sta god pijan izaberem... lollol
u grcku ne bi iso u pefkohori, hanioti, olimpik bic, paraliju niti negde drugde u tom nizu..tu je seljanija...al moze da se nadje i dobro mesto...ko sto moze da se nadje i u CG...ne pljujem ja ni po grckoj i po severnoj africi i bliskom istoku ni po bugarskoj al ne pljujem ni po CG...treba biti objektivan...ja kazem da sam se svuda lepo proveo...u CG bez kola ne vredi ici jer si zakucan samo za jedno mesto, sto moze da dosadi brze nego negde u inostranstvu...ja idem kolima pa mi je zanimljivo...uvece mozes da ides u trokadero de je ciganija, a mozes da blejis u starom gradu i na sanku de je do jaja i ekipa i mjuza i atmosfera, a posle zapalis u miracle...poena je da u CG mozes da se provedes lepo i da se fino i okupas i odmoris, samo treba da znas... biggrin

Van mreže Skodamaniak

• Master Member
« Odgovor #43 poslato: Jul 06, 2010, 12:12:45 pre podne »
Ovako drugari, ne bih sad da ja mlatim praznu slamu. Ali ako se vec ide na odmor i to na more, pa naravno da trebas da poneses malo vise para, jer ako nemas para ne mozes fino da se provedes, to je realnost, sve se vrti oko para, ali i ne moras da puknes za jednu noc 100 eura ;). Mislim da se svudje provod placa i to nije samo ovdje skupo, svudje je probod skup, naravno neko ce kupiti bocu rakije i naroka se koliko moze i to mu je mozda "provod". Ja stvarno nebih imao obraza da izadjem nedje, nebitno pg ili budva bez para. Jebiga kad se nema ostani kuci gledaj TV, nije to sramota ;). Nije odje lose kao sto se prica, e sad ako se tu neko ne podnosi to je vec druga prica za koju me boli tuki, jer me TO NE ZANIMA. Ne kazem, sigurno ima nekih losih stvari, ali boze moj to ima svudje, skupo je e jbg, pa kad odes na more ne mozes otic sa nekom sicom, ustvari mozes, ali onda sam sebi uskracujes provod.

Van mreže zverko

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #44 poslato: Jul 06, 2010, 12:19:30 pre podne »
ja na blef ne bih isao osim da da znam sa kim ili kod koga idem. mislim da je jos rano tj da se strasti jos nisu stisale ber ne sa njihove strane... Ohrid je jedna od extra varijanti za skroz korektnu cifru.

sala komso, sala... meni samo nije jasno kako vam ne dosadi taj stari grad i blejanje za sankom i ste face svake godine kao i muzika. jedno jedinom mesto u starom gradu gde se nesto desava je Casper sve ostalo je smuti pa prospi.

sto se grcke tice, kao sto rekoh za vecinu je izgleda grcka ono gde mirko alvirko svake godine ide u patrolu.  obrni okreni neka se sve svede na taj halkidiki pa ni onda CG ne moze da im prarira ni po cemu. sva ta mesta koja si naveo kao ciganiju a u kojima izgleda nisi bio su manja ciganija nego budva sa koplet becicima, milocerom i dalje dole shitomorem i td. jedno jedino mesto u CG koje stvarno nesotvredi je Ada Bojana.

pitanje para je relativan stvar a u ovom slucaju pitanje je sta CG nudi za cenu koju trazi. Po meni vrlo malo... pitanje provoda je za nekog pitanje para a za nekog pitanje maste ;)

Van mreže Skodamaniak

• Master Member
« Odgovor #45 poslato: Jul 06, 2010, 12:29:33 pre podne »
Pa provod je veoma sirok pojam, to jeste sta ko podrazumjeva pod provodom, nekome je provod ici po gorama i dolinama slikavat udisat cist vazduh, a nekome je da sjedi za sankom i pije pivo, nekome diskoteka, nekome jahanje konja,nekome blejanje na plazi, neko da se sunca po citav dan i pije pivo na 40 stepeni pa ga udari u glavu  biggrin, kazem, sta ima to sad nesto puno da se ocekuje odje, jebg nijesmo grcka, nijesmo nesto veliko, sta to drugo mjesto ima a odje da nema, sem tih cijena, imas guzvu u budvi ok, odna picis na jazz ides na trsteno, zanjice, oces da si vidjen onda na mogren, oces da platis pice za veliku cijenu centar budve, oces da ne placas pice onda u diskont pa kupi pa na apartman/kuci...pa ipak imas neki provod. Sad ko ne voli nesto od ovog onda mu ni jamajka ne odgovara. Nije sad da branim nesto ja, i da mlatim, ali eto da kazem da nije odje dosadno, nikako samo to se treba dobro iskoristit.
« Poslednja izmena: Jul 06, 2010, 12:41:55 pre podne od strane Skodamaniak »

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
« Odgovor #46 poslato: Jul 06, 2010, 12:34:05 pre podne »
slazem se....zaboravio si ploce i masu biggrin
ja da nisam prvi put imo kombinaciju da idem u budvu verovatno ne bi iso...al kacam doso i izvalio par stvari, da i nije lose ko sto pricaju, eto mene opet i opet...

Van mreže Skodamaniak

• Master Member
« Odgovor #47 poslato: Jul 06, 2010, 12:38:15 pre podne »
da da ploce, a i kamenovo je dosta lijepo...

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #48 poslato: Jul 06, 2010, 01:15:43 pre podne »
Pa  mozete i negde na piknik, samo nemoj kera da zaboravite  lollol
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže outlaw

• German Cult
  • Hero Member
  • diesel power
    • E-Frag
  • Auto: Golf MK3 2.0 16v
« Odgovor #49 poslato: Jul 06, 2010, 02:05:58 pre podne »
pimbe, najludji si majke mi  lollol
[MY MK3] :: [MY MK2]

A STA JE TO GTI? JEL TO JACE OD TDI?

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #50 poslato: Jul 06, 2010, 02:15:39 pre podne »
I pazite ba vas ne pojede BUBA na odmoru  biggrin
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #51 poslato: Jul 06, 2010, 09:51:35 posle podne »
Bilo bi lepo kada bi neko iz MNE, napisao dal je konacno zavrshen put risan-zabljak? Ja sam neshto googlao i koliko vidim ima neki tunel da se josh zavrshi, i kako sam video svi planovi su probijeni ;)

dakle, ako je neko ishao ili ima pouzdanu informaciju da li se moze tim putem, i u kakvom je stanju... ja sam pre jedno par godina ishao starim putem od risna preko grahova,pa na nikshic, posle na shavnik i gore na zabljak i to je tada bio totalni raspad...

Dakle jel taj put u funkciji, ako nije koliko deonica u km nije zavrsheno, i da li je moguce proci uopshte????
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #52 poslato: Jul 06, 2010, 10:37:46 posle podne »
ja sam isao  pre tri-cetiri godine niksic,boan savnik,zabljak i ostala cudesa...ako bih morao ponovo tim putem pre bih se sad odlucio da auto ostavim u cg i da plivam sa zenom i decom do italije,pa odatle slovenija,hrvatska...

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #53 poslato: Jul 07, 2010, 12:59:47 pre podne »
Jes vala, bio je u ocajnom stanju, plus shto su mi shleperi koji pice ko nenormalni ostali u secanju... bar na onom delu risan-grahovo-vilusi-nikshic... Ali avanturisticki duh :) Kolega se vratio pre par dana, sa puta, i kaze da je deonica od risna, do nikshica extra, ostao je josh neki mali deo makadama, ali to se upravo asvaltira ovih dana... mene vishe zanima nikshic-shavnik-zabljak deonica :)
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Sreja

• Sr. Member
« Odgovor #54 poslato: Jul 14, 2010, 04:32:32 posle podne »
Jel bio neko od Vas u Beloj Crkvi? Ko jednom ode uvek se vraca. 100km od BG, a 7 fenomenalnih jezera... Za svaku preporuku. Ma bruka!
Ljudska pamet je ograničena i to nije mnogo strašno, tragedija je što je glupost neograničena!!!

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
« Odgovor #55 poslato: Jul 17, 2010, 10:04:57 posle podne »
Ako neko ide u Cg u boku,i vidi belog groma lollol sa nalepnicom kluba i thule koferom neka se javi da pijemo pice beer beer driving
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #56 poslato: Jul 17, 2010, 10:09:42 posle podne »
pa,zar nisi vec otisao?ja sam dole od 31.jula.pa ako si do tada dole... beer cheers

Van mreže vivanbgd

• Sr. Member
  • SCIROCCO
« Odgovor #57 poslato: Jul 20, 2010, 08:09:38 posle podne »
evo ja da se javim iz boke..........zemunac ako me vidis na malom sivom camcu oko krasica i tivta, masi.......
Potpis nije bio u skladu sa pravilima foruma!!!

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #58 poslato: Jul 24, 2010, 05:31:49 posle podne »
Ono sto je mene odusevilo je da nas je konobar bukvalno dvorio. mali baci kasiku on trk donosi drugu, mali baci i tu drugu on ga uzme i ode sa njim. ja skocio reko, odnese mi covek dete... kad, animacija da bi roditelji mogli na meru da jedu... i td i td... Drugi put sam isao samo sa zenom...
Jel bacala kašiku?  lollol

e meni nikog bližeg nema od crnogoraca, ali nisu za turizam i tu dalje priče nema. Imao sam situacije da ih mrze da mi šlepaju opela. Recepcioner lokalac koji je pozvao svih 5 servisa u 19h i molio ljude da dođu da mi pomognu, niko nije hteo na kraju iznervirano kaže "Pa dečko majkumu zar nisi imao koji dinar više pa da ljetuješ neđe ko čoek, a ne u ovoj pišljivoj Crnoj Gori" Na kraju me neki iz Beograda šlepao do Budve koji se slučajno našao tu. Kad sam bio jednom sa drugarima, policajac u Bečićima krenuo da me bije ne znam ni sam iz kojeg razloga i srećom neka žena počela da vrišti, ljudi se skupili pa je prestao. Navodno je neko pomerio stolicu 2m u bašti, neki banalni razlog. Ma situacija koliko oćeš.
Što reče Vuk ideš bilo gde da si gospodin za svoje pare, a ne da te neko nervira.
Ima ljudi koje ljubavnice vode na more u CG, all inclusive, da je mene neka takva vodila i meni bi bilo verovatno super :D
Sto ljudi sto ćudi, sto žena dvesta...

Što se tiče seljanije u Grčkoj ja to gledam ovako. Sve agencije imaju lokalne vodiče, domaćine koji rade za više agencija. I zato oni gledaju gde najviše naši ljudi idu tj gde je najlogičnije da će da odu. Ako uzmeš da dok smo vadili vizu oko 400.000 žitelja Srbije traži Grčku vizu, ko zna koliko je sada. Naravno 90% ljudi će da opali na najbližu lokaciju mora, a to je okolina Soluna tj Halkidiki. Pre dve godine na Tassosu nije bilo skoro ništa naših, prošle godine kroz Limenas, samo se srpski čuo.
Kad si spomenuo prljanje. Golden beach, Grci na plaži skupljaju svaki pikavac, čuvaju plažu ko dnevni boravak. Prvi papir koji sam video bio je Akva Viva. Na paradise beachu nađem extra parking u ladovini borova i vadim igračke iz gepeka kad Smoki najlonske kese pored kola. U restoranu na rezervaciji išarano GROBARI, grafiti samo na srpskom. Da, Srbi otkrili Tasos.
Grčka je tolika zemlja da ne možeš za života letovati na svim dobrim mestima samo severnog (srednjeg) dela.

Bio sam ja prošle godine u B Crkvi i mesto je za svaku preporuku. Ja nisam mogao da verujem da tako nešto postoji u Srbiji.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!