Autor Tema: da li menjati passat za passat?  (Pročitano 5243 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, Arti
Odg: da li menjati passat za passat?
« Odgovor #20 poslato: Avgust 15, 2011, 12:06:45 pre podne »
Ovo pitanje na kraju je kao da si do sad bio na Ford forumu i sad postavljas pitanja nakon noci gde si bio tesko otrovan alkoholom
Da li ocekujes neke negativne odgovore na takva pitanja?
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže dag81

• Sr. Member
« Odgovor #21 poslato: Avgust 15, 2011, 12:18:16 pre podne »
nemoj da menjas,razloga je puno i nema potrebe pricati puno o tome,jednostavno ta zamena nije logicna i sa tim b5.5 nije sve ok
Iz iskustva, jeli!?

Sve moze da se promeni, a da li ce se primecivati, da li ce sve biti u redu zavisi iskljucivo od majstora koji ga sklapa. Sve pase sraf na sraf, dzek na dzek levak-desnjak, osim pozaranog lima, koji opet pase na punktove koji se razbuse.
Verujte nagledao sam ih se, najbolji drugar mi radi sa istim, isto sam bio skeptik ali naci dobrog Passata b5.5 limuzinu iz uvoza za ispod 6.500e je jako, jako tesko, desnjak dobar izlazi sa prebacivanjem do 5.500e i sa mnogo vise opreme.

P.S. Neko spomenu rucnu, rucna se prebacuje, tj. stavlja se druga imaju srafovi ostavljeni i za nju, a sajla je na sredini tako da se nista ne budzi. Kocnica se takodje ne budzi jer se ne dira nista osim sto se prebaci cilindar i stave isto cevi od levaka. Apsolutno nemate nikakvih probblema ako majstor odradi posao kako treba i ne zamaskira greske, a sve se da iscitati preko dijagnostike-da li rade airbagovi, senozozi, klimatronik i ostala elektronika. Iance senozri za airbagove se npr. ne diraju uopste, samo se instalacija promeni i udzeka gde sta treba.

Van mreže micko89

• Full Member
  • Auto: VW SHARAN 1.9 T(DI)
« Odgovor #22 poslato: Avgust 15, 2011, 11:43:44 pre podne »
nemoj da menjas,razloga je puno i nema potrebe pricati puno o tome,jednostavno ta zamena nije logicna i sa tim b5.5 nije sve ok
Iz iskustva, jeli!?

Sve moze da se promeni, a da li ce se primecivati, da li ce sve biti u redu zavisi iskljucivo od majstora koji ga sklapa. Sve pase sraf na sraf, dzek na dzek levak-desnjak, osim pozaranog lima, koji opet pase na punktove koji se razbuse.
Verujte nagledao sam ih se, najbolji drugar mi radi sa istim, isto sam bio skeptik ali naci dobrog Passata b5.5 limuzinu iz uvoza za ispod 6.500e je jako, jako tesko, desnjak dobar izlazi sa prebacivanjem do 5.500e i sa mnogo vise opreme.

P.S. Neko spomenu rucnu, rucna se prebacuje, tj. stavlja se druga imaju srafovi ostavljeni i za nju, a sajla je na sredini tako da se nista ne budzi. Kocnica se takodje ne budzi jer se ne dira nista osim sto se prebaci cilindar i stave isto cevi od levaka. Apsolutno nemate nikakvih probblema ako majstor odradi posao kako treba i ne zamaskira greske, a sve se da iscitati preko dijagnostike-da li rade airbagovi, senozozi, klimatronik i ostala elektronika. Iance senozri za airbagove se npr. ne diraju uopste, samo se instalacija promeni i udzeka gde sta treba.
dag meni je taj lik ponudio tog engleza i plus da on prebaci jer on ima delove da prebaci 5 passata takvih sve komplet posto radi sa kolima i mulja jos ko zna sta a njemu treba passat b5 pa ljudi valjda ovde svi znamo za cega se koristi taj passat b5 tj suvozacev air bag nemojte da vas ja ucim kao i fiat marea limuzina. zato je on zapeo da menja b5.5 za b5 sigurno jer se njemu isplati
Nije važno stići prvi. Važno je stići pre drugog.

Van mreže golub

• VW Početnik
  • Auto: VW Polo 1.2
« Odgovor #23 poslato: Avgust 15, 2011, 11:54:21 pre podne »
Možemo li mi koji ne znamo da saznamo za šta se koristi suvozačev air bag sa b5?

Van mreže bokivs

• Sr. Member
  • vorsprung durch technik
« Odgovor #24 poslato: Avgust 15, 2011, 12:58:50 posle podne »
Da stvarno, i mene jako interesuje?!  blink
na 90 strana serete i izmisljate toplu vodu

Van mreže shvexoman

• Master Member
« Odgovor #25 poslato: Avgust 15, 2011, 02:58:35 posle podne »
Verovatno za neki shverc komerc , valda se lako skida i tako to

Van mreže bokivs

• Sr. Member
  • vorsprung durch technik
« Odgovor #26 poslato: Avgust 15, 2011, 03:07:22 posle podne »
Pa to, i pretpostavio sam.....
na 90 strana serete i izmisljate toplu vodu

Van mreže dag81

• Sr. Member
« Odgovor #27 poslato: Avgust 15, 2011, 04:28:38 posle podne »
Isti su Airbagovi(eventualno da je veci kad se ne daj Boze naduva na B5.5-ne znam, ali prostor je isti) i table su iste na B5 i B5.5. A da neko bas menja B5.5 za B5 je glupo malo, jer za delove se B5 moze naci za male pare preko, a dok B5.5 bas i ne.

Ma ko ce ga znati sta mu je bilo na pameti.

Van mreže micko89

• Full Member
  • Auto: VW SHARAN 1.9 T(DI)
« Odgovor #28 poslato: Avgust 15, 2011, 06:57:58 posle podne »
ima jako velike razlike u tabli izmedji b5 i b5.5 tj oko tog air baga sa malim prepravkama napravi se nesto sto treba takoj vrsti ljudi dok je na b5.5 air bag spicast kad se izvadi. ja znam za cega se to koristi ali nebi bas da pricam i sta staje na knap u air bag od b5
Nije važno stići prvi. Važno je stići pre drugog.