I meni je cudna ova prica, jer nema finansijskog osnova za njega, a bogme ni za tebe ako ga sklepa.
Video sam par komada sto su prebaceni tako da se sa sto manje para odradi prepravka, citaj sto vise nabudzi. Cak sam video jednog plavog 2003., sport oprema. Spolja super, motor super ali upropasti ga taj sto je prebacivao. Stavio razlicite tapacire, nije menjao pozarni nego busio rupe pa nije to to ne stoji plastika kako treba, pa sinu nije dobro nastelovao pa zjapi tabla nekih 3-4cm, pa stavio tablu iz 2004-onu sivu, a ostale plastike crne, ma cudo i steta za takav auto, koji je mogao da izgleda odlicno.
Pa imas varijante gde seku instalaciju i premestaju, gde ne menjaju tapacire nego nabudze samo podizace levo, pa gde ne radi pola stvari.
Elem, ja sam radio prebacivanje, drugar mi radio koji to radi vec oko 3godine. Jedinos to smo zeznuli je sto nisu iste cevi klime 1.8T i 1.9TDI i tu smo pozurili i kako je morala cev da se vari da bi pasovala nismo isprali pa se zeznuo kompresor klime. Uglavnom namesteno je i klima sad radi pefektno. Sve ostalo radi kako treba, i kad bi se nasla kontrolna tabla sa bordom za benzinca ne bi se primetilo da je bio englez-ali zato benzince treba izbegavati za prebacivanje jer se tako neki delovi sto nisu isti od TDIa jako tesko nalaze.
Ja ti preporucujem da on tebvi da sve delove, ili da ti da neki kes a ti sam da prebacis, mislim da nadjes majstora da ti to odradi. A dobro prebacivanje ti kosta 1500e sa delovima, da se ne primeti da je prebacivan.
Evo par slika sto je drugar radio-znaci ovi su bili englezi:

Druga slika nije jos prebacen km sat, cekao se veliki sa bordom, sad je kompletan

Evo vam i sajt, pa pogledajte proces.
http://prebacivanjevolana.forum777.com/t6-galerija-prebaenih-volana