nemoj da menjas,razloga je puno i nema potrebe pricati puno o tome,jednostavno ta zamena nije logicna i sa tim b5.5 nije sve ok
Iz iskustva, jeli!?
Sve moze da se promeni, a da li ce se primecivati,
da li ce sve biti u redu zavisi iskljucivo od majstora koji ga sklapa. Sve pase sraf na sraf, dzek na dzek levak-desnjak, osim pozaranog lima, koji opet pase na punktove koji se razbuse.
Verujte nagledao sam ih se, najbolji drugar mi radi sa istim, isto sam bio skeptik ali naci dobrog Passata b5.5 limuzinu iz uvoza za ispod 6.500e je jako, jako tesko, desnjak dobar izlazi sa prebacivanjem do 5.500e i sa mnogo vise opreme.
P.S. Neko spomenu rucnu, rucna se prebacuje, tj. stavlja se druga imaju srafovi ostavljeni i za nju, a sajla je na sredini tako da se nista ne budzi. Kocnica se takodje ne budzi jer se ne dira nista osim sto se prebaci cilindar i stave isto cevi od levaka. Apsolutno nemate nikakvih probblema ako majstor odradi posao kako treba i ne zamaskira greske, a sve se da iscitati preko dijagnostike-da li rade airbagovi, senozozi, klimatronik i ostala elektronika. Iance senozri za airbagove se npr. ne diraju uopste, samo se instalacija promeni i udzeka gde sta treba.