Druže, auto se drugačije ponašao u vožnji, nije palio onako kako treba da pali, počeo je da izbacuje ulje na auspuh - pozadi i na merač - ispod haube... I mnoogo mi je više ulja trošio nego što je tebi na 8000 km:) vreme je bilo za intervenciju definitivno, a u to sam bio siguran kada sam video u kom stanju je bio blok... Ludnica... Jedino je radilica ostala kao nova, to je verovatno zbog toga što je uvek sipano kvalitetno ulje...
A sada, posle intervencije, ne smem da ostavim ključ u bravi, plašim se da muva sleti na ključ i da se auto upali, pošto sada stvarno pali kao da je iz radnje

. ovu zimu sam palio na pola ključa..
gram ulja ne troši od promene do promene ulja...
A da, i potrošnja... Pre generalne je stvarno malo trošio (ne znam koliko, nikada nisam merio, pričam laički). Koliko god da je malo trošio pre generalne, toliko DUPLO manje troši sada...
Trenutno auto i nije u tom stanju kao na slikama zbog tog prednjeg branika koji mi pravi problem - nije originalan... Ali kad se to sredi, kad se stave felne i gewinde se vrate na low poziciju, mislim da će biti jedan od lepših dizela u našim krajevima

Drago bi mi bilo da ostane na forumu... Ali otom potom