Neego, evo par novina vezanih za auto, nije me bilo neko vreme... Ugrađeni xenoni u maglenke, 6000k, da se slažu sa farovima, nosač satića, kupljene sportske kadice, pretapacirane u crno-crvenu kombinaciju i montirane (nije baš ispalo onako kako sam se nadao).
Onda, odrađena generalna (klipovi, karike, obrada glave, hilznovanje bloka - komplet) kod majstor gedore, auto više ne troši ni gram ulja.
Pa sam uzeo RH Cup felne za sebe, 15" od po 8Jota koje mi nisu odgovarale zbog velikog ET-a, a nisam hteo da se bakćem sa distancerima, duga priča... Njih sam menjao sa MACNE-om za njegove ATS Cup i čeka se još malo da se felne namontiraju.
U međuvremenu, od naleta prvo sunca letos, pa sad snega i soli, prednji branik mi se skroz izdeformisao (turski, kupljen u lukasu), pa sad ne može nikako da se namesti da prati linije branika - a i polovinu spojlera sam izgubio usput - Ali to će sve da se sredi uskoro ja se nadam, kad stavim 15tice i spustim gewinde na nisko, kako sam i navikao.
Sad su i dalje čeličare na autu, gewinde su podignute na max
Kupio sam i trokraki volan malo manjih dimenzija od fabričkog na kojem stoji seatov znak ali ne mogu da nađem glavu, tj adapter za njega, pa ako neko može da mi pomogne bio bih mu zahvalan.
Planirao sam da ubacim jači motor ali kad sam sve stavio na papir shvatio sam da mi se ta investicija neće isplatiti.
Sledeća investicija - malo da se poboljša muzika još, i ukoliko naletim na neke električne džidžabidže u vidu el. retrovizora ili podizača prozora.
Auto verovatno neće još dugo biti kod mene, tako da na jesen - zimu planiram kupovinu nečeg novijeg.
Evo par sličica:
satovi

kadice

jedna sličica sa "operacije"

i jedna pozerska