0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Citat: Madison Januar 17, 2011, 07:43:18 posle podneNe znam kako je u Uzicu, ali u Krusevcu kad ti napisu kaznu za parking to nema ni veze sa policijom jer spada u Komunalnu sluzbu. Meni napisali kaznu pre 2 godine, nikad nista nije stiglo na kucnu adresu ni sl. Ne diraju do 16.000 dinara. Posle sledi tuzba. I ako si parkiran i uredno tad platio parking a radnik na proveri vidi one predhodne kazne odmah zove pauka. Onda ti dodje tih 16.000 + 10.700 za pauka. Pa ti vidi koliko puta ima da platis parking od 25 RSD za te pare.
Ne znam kako je u Uzicu, ali u Krusevcu kad ti napisu kaznu za parking to nema ni veze sa policijom jer spada u Komunalnu sluzbu. Meni napisali kaznu pre 2 godine, nikad nista nije stiglo na kucnu adresu ni sl.
Ja sam nesto slusao voljenog nam Gljivicu Dacica koji je rekao da svaka tablica ima svoj kod ili cip ili nesto tome slicno, a da na kamerama postoje senzori za ocitavanje tih cipova ili cega vec. U tom slucaju ova prica sa maskiranjem slova ne pije vodu.
..... Dačić otkriva i da će zbog toga 2012. biti ponovo štampane registarske tablice na kojima će umesto starog štita sa ocilima biti kompletan grb Srbije.....
Znaci moracemo opet da placamo posebno za te tablice kako bi nadoknadili tih 4.5 miliona
Да ли си мислио на једну казну или на 16 казни?Тј, да ли та једна може да нагура 16.000 динара?