Autor Tema: Ugradjivanje turbine na 1.6d  (Pročitano 29492 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

mladen3103

• Gost
Odg: Ugradjivanje turbine na 1.6d
« Odgovor #80 poslato: Jul 10, 2011, 04:04:36 pre podne »
Renault Megane II 1.5 DCI 101 KS

Original     SM Optimum SM Power
Snaga (KS/rpm)              101/4000    123/4100    131/4140
Obrtni moment (Nm/rpm)    200/1900    243/1870    255/1840

aj sad da budemo realni,i ako si ga pretekao to je zato sto se liku nije dalo naganjat sa tobom,
kao sto sam ja x puta radio,zadnji put sam pugom zezao se,ovako,lik sa g2td me ganja brzim putem laktasi-bl,ja namjerno
vozim oko 140-150, covek se satra oce preteci,dimovi,kuplung cetvrta peta,pretice golf gori oce se zapalit,on sav sretan,
ja crkavam od smjeha i pratim ga lagano u 5-oj na 3000rpm,normalno zenska mu je tu cvike ovo ono,
on sad prejak,al on je uzeo 307 na kraju,mislim aj,al 2.0hdi 110ks sa cipom ima oko 140ks i maks snagu na 4300 i nesto  rpm(custom), sta se ja imam
smarat sa njim i dokazivat,isto kao da bih se ja htio ganjat sa r8 i preteknem ga jel me lik pusti ja presretan a taj lik u r8 konta gledaj budale

dzalecar

• Gost
« Odgovor #81 poslato: Jul 10, 2011, 04:11:16 pre podne »
au kakva super pprica...ja cu ponoviti po 3 put...ko zna kakva je to dvojka bila! Odkud ti znas da je td? Sta ti kad vidis auto odma znas specifikaciju lollol lollol lollol

bio  sam svedok kako su se trkali 1.6 D mk2 i GTI mk2 ovaj gti ga je jedva stizao...a ja sa mojim 1.6 td i nastelovanom pumpom ne sto ide kad pozelim 180 nego kako brko dodje do te brzine.. Kad ubrzavam ili pretiicem bas povlaci i zakucava... Tako da ne znam sta da ti drugo kazem!

mladen3103

• Gost
« Odgovor #82 poslato: Jul 10, 2011, 04:27:28 pre podne »
jest stvarno mozda je imala mlazni motor,ipak je to g2,  lollol
mozda sam poznao po tome sto mu je umalo ispala turbina na put dok je obilazio,ahahah

dzalecar

• Gost
« Odgovor #83 poslato: Jul 10, 2011, 04:45:45 pre podne »
jaoooo lollol lollol lollol
neka..ja kazem istinu a vi ne morate verovati! ;)
pa ako se on mucio sa tobom u preticanju ili ne zna voziti ili mu je auto u kurcu!
Docices na crtu sa tim golfom ili samnom mozes pa cu napisati ovde toliko smajlija da ce me suspendovati! Hahah lollol lollol

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #84 poslato: Jul 10, 2011, 12:48:14 posle podne »
1.6d obican da kida gti-a samo zato sto mu je odvrnuta pumpa...da... Ali taj gti je ustvari 1.3 na plin i ima samo znacku gti ;)
Budite realni ljudi, evo ja imam td sa ic-om, vozio sam se u cliu 1.5dci, potpisujem da ide bolje od mog. Nastelovana mi pumpa itd.
I predlazem da se vratimo na temu. beer

Van mreže svrle

• Master Member
  • Auto: Skoda Superb II TDI
« Odgovor #85 poslato: Jul 10, 2011, 02:25:14 posle podne »
Ja ne znam koje filmove ti @dzalecar gledas ali golf 2 TD ne moze da stigne nijedan GTI,  a kamoli obican dizel 1.6...   biggrin
Zaista je smesno da i dalje tvrdis nesto tako besmisleno.  ;)
Neprimeren potpis

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #86 poslato: Jul 10, 2011, 02:26:01 posle podne »
 lollol
Boban-Rus

mladen3103

• Gost
« Odgovor #87 poslato: Jul 10, 2011, 02:37:27 posle podne »
sorry za off,nije mi bila namjera nikog da omalovazavam,
al kao sto madison kaze aj da budemo realni   big_boss

Van mreže Dynamite

• VW Početnik
« Odgovor #88 poslato: Jul 11, 2011, 08:39:50 pre podne »
Dosta smo se odaljili od teme nazalost,lijepa tema se pretvorila u cirkus.Nisam mislio na megana 101ks nego onaj od 80 (ili 85).Ima mi ga rodjak tako da znam provjereno da mi se nije htio pustit.Ali kao sto kazem ko ne vjeruje neka dodje i proba,prosto jednostavno.Ponesto se razumijem i radim oko toga pa ipak nema potrebe da se natezem zivce sa nekim ko ne umije ni sijalicu zamijenit.Trebalo bi cetvrtak-petak da odradim posao,javicu rezultate,izbacicu sliku i to je to.

killah

• Gost
« Odgovor #89 poslato: Jul 11, 2011, 02:12:31 posle podne »
Jedan decko iz banovaca je u golfa 2 koja je fabricki td sa interkulerom stavio veci interkuler fazon sa nekog transportera 2.5...Golf ide kao lud...Nznm tacno kako i sta ide al kad vec ubacujes interkuler raspitaj se malo i o tome...Mozda neko i sa foruma zna nesto da ti napise o tome al vidi sa majstorom nekim...

beer

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #90 poslato: Jul 11, 2011, 06:05:21 posle podne »
Pa fabricki je postavljen uzasno lose, ima on plastike za usmerevanje vazduha, ali ipak nije to to. Najbolje je staviti ispred hvadnjaka, morace malo da se prepravi vezni lim, ali bice bolje. ;)

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #91 poslato: Jul 11, 2011, 06:28:55 posle podne »
Zašto ja ne vidim nijednu poruku koju je Gedora pisao... svuda prazno na njegovim postovima....
nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve

Van mreže mixa90

• Sr. Member
« Odgovor #92 poslato: Jul 11, 2011, 06:45:18 posle podne »
Evo jos jedan off... na smederevskom putu , ostavio sam bmw 524 td sa mojim golfom , nije mogao da me stigne... dodje mi do zadnjeg blatobrana i ne moze dalje... od mosta pre boleca do ulaska u grocku... posle me je lik odveo na pice , jos mi nisu valjale dizne i pumpa mi je imala malo lufta u rotoru... tako da je sve moguce...

Van mreže @aca@

• Sr. Member
  • Auto: mk4, pasat b5 1,9tdi
« Odgovor #93 poslato: Jul 11, 2011, 08:30:03 posle podne »
Evo jos jedan off... na smederevskom putu , ostavio sam bmw 524 td sa mojim golfom , nije mogao da me stigne... dodje mi do zadnjeg blatobrana i ne moze dalje... od mosta pre boleca do ulaska u grocku... posle me je lik odveo na pice , jos mi nisu valjale dizne i pumpa mi je imala malo lufta u rotoru... tako da je sve moguce...
pa koliko si jurio blink
govorim tiho i nosim psa sa sobom

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #94 poslato: Jul 11, 2011, 08:33:37 posle podne »
Pa 30, sreca sto nije bilo gospodina Rajkovica, sam je rekó da je raskantao masinu  lollol
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #95 poslato: Jul 11, 2011, 08:42:28 posle podne »
Zašto ja ne vidim nijednu poruku koju je Gedora pisao... svuda prazno na njegovim postovima....

nemogu vise da se mlatim sa glupostima kako 1,6d odere gti ili kako se ugradnjom intercoolera dobijaju neki kilovati, ovo prelazi sve granice.

Van mreže @aca@

• Sr. Member
  • Auto: mk4, pasat b5 1,9tdi
« Odgovor #96 poslato: Jul 11, 2011, 08:44:37 posle podne »

nemogu vise da se mlatim sa glupostima kako 1,6d odere gti ili kako se ugradnjom intercoolera dobijaju neki kilovati, ovo prelazi sve granice.
ma moze sve
moze i prst u oko ali boli  lollol
govorim tiho i nosim psa sa sobom

Van mreže Dynamite

• VW Početnik
« Odgovor #97 poslato: Jul 12, 2011, 08:40:12 pre podne »
Pa fabricki je postavljen uzasno lose, ima on plastike za usmerevanje vazduha, ali ipak nije to to. Najbolje je staviti ispred hvadnjaka, morace malo da se prepravi vezni lim, ali bice bolje. ;)
Pa ja sam taj fabricki nabavio,jes mu malo losa pozicija (jedino nisam jos nasa onu plastiku sto preko akumulatora dodje ali nesto cu gledat da iskombinujem).Strah me da se zbog duzine cijevi ispred hladnjaka ne povecava puno turbo rupa.

Van mreže Skodamaniak

• Master Member
« Odgovor #98 poslato: Jul 13, 2011, 11:33:28 pre podne »

+1

dajte ljudi kakvi cooleri konjske snage... o cemu pricate, cooler mora da odgovara turbini, o cemu pricate veci cooler na golfovu turbinu velicine jajeta boodala...aooo

nagrdiste coeku temu odje sa tim pricama, ja molim moderatore neka pobrisu sav suvisni off...

« Poslednja izmena: Jul 13, 2011, 11:35:07 pre podne od strane Skodamaniak »

Van mreže ilija

• Master Member
  • DAS AUTO
« Odgovor #99 poslato: Jul 13, 2011, 08:50:34 posle podne »

1.6  obican dizel 54 ks ostavio bmw 524 TURBO dizel od 100+ KS? Nemoj da se ljutis al mislim da je to nemoguce,  ili je taj vozac zena  lollol lollol
nedao bog da imas 16v. isao bi oko 290