mnogo mi se svidja passat, mozda bih samo zamenio felne i skinuo obrvice. samo napred i u zdravlju da te sluzi
!
Hvala, na savetima i komplimentima - felne ću menjati samo čekam prave, pisao sam već o tome - isključivo tražim OEM VW felne model Chicago 17". A što se tiče obrvica, to je stvar ukusa, meni je lepši sa njima, kada nabavim i prednji spojler od R36 sve će to dati jednu veoma agresivnu celinu.
jel ti se desilo nekad za ovo vreme da ti zacepi turbina i da moras na ciscenje??
jutros krenuo na put i auto nece da vuce. pretpostavljam da je turbina, ali ono sto je najgore za nekih godinu dana ovo je drugi put da ide na ciscenje..
kuc, kuc, nikakvih problema s turbinom još nisam imao, da sam imao, veruj da bi se ovde prvo žalio

To može biti, kao što
LEMI kaže, do goriva ili ti nege pušta više ulja nego što je normalno pa se prlja... Meni se to desilo na 2.5 TDI jednom i morao sam remontovati turbinu - od jednom izgubio snagu, na uzbrdici BUS GSP mi svirao da se sklonim

koliko sam se jedva kretao... Traži po netu naćićeš i na srpskom dosta tekstova o turbinama šta i kako treba raditi...