L@ki, jel ti se pali maglenka kad skreces?
To sam video kod druga na Tiguanu pa planiram da namestim. Samo se nabaci na komp i namestas koliko dugo da traje, intezitet svetla...
Ne, ne pali se maglenka kad skrećeš - to je za sisice.

Sad mene muci da li da stavljam xenon u maglenkee, mada bih radije stavio neke bele sijalice.
Javicu kad uradim 
Laki, gde se tebi nalazi pozicija u faru. Meni su na kraju fara ali kod tebe je nesto drugacije...
Da, kod mene se pozicija nalazi sa "unutrašnje" strane do maske hladnjaka - kao što možeš videti na ovoj sličici ispod. U pitanju su Bi-xenon farovi koji imaju i dodatnu halogenu sijalicu uvučenu iza pozicije koja se uključuje kada skrećeš i osvetljava levi ili desni ugao puta (mnogo intezivnije od maglenke koja je dole).
Ovi farovi su vrh - samo skupi delovi kad nešto crkne!

. Far ima praćenje pokreta volana - sočivo xenon sijalice se pomera levo desno, automatsko nivelisanje visine snopa svetlosti sočivo xenon sijalice se pomera gore dole, dodatni far za osvetljavanje uglova pri skretanju - halogenka koja se uključuje s bočne strane, duga xenon svetla sočivo xenon sijalice se brzo podigne i najvišlju poziciju u baca daleko snop sevtlosti i ovu poziciju u koju sam rokn'o neon sijalicu. Razmišljam se da umesto te halogenke stavim neku belu osram ili tako nešto.
E sad, da nabudžiš maglenke da se uključuju verovatno bi morao da menjaš i nešto od elektronike, ne znam šta - ali to bi sigurno morao uzimati od tiguana ili golfa 6...
I daj bre slike tog pasata više j**o te baggy!