Skoda, meni se nikako ne uklapaju zuti migavci uz sve ovo... Ovi crni su bili zuti, pa su dobili malo spreja... Ovako je mnogo lepse.. Stopke su extra ove, uzivo su jos lepse, videces u nisu ako dodjemo i ti i ja... Branik prednji treba da menjam, sina je kriva pa lose stoji... Inace, prednji i zadnji branik su osvezeni bumperom, i mnogo se dobro pokazao taj sprej... Bas je extra ispalo, i ne gubi kvalitet evo vec mesec i nesto, uz veoma cesto pranje u perionicama... Spustanje moze, al kad urade puteve.. I ovako mi je cupavo, gde god krenem, moram polako da ne otkinem nesto... Prednji spojler mi se ne isplati da sredjujem, posto bi trajao svega do kuce, tu bi se vec vratio u ovakvo stanje kakav je sad... JBG, lose ulice, visoki lezeci itd... Gume su 195/50 R15, i imam problem.. Kad skrecem na raskrsnici, cujem da kaci malo... Prema tome, dosta je spusten i ovako.. Ako bi stavio distancer 1 cm, onda bi mi guma udarala u plasticni rub... Tako da je ovo taman... Nista vise ne diram oko toga, osim mozda neke BBS RS da se stave....